Evenimentul Străzi deschise – București, dat peste cap în weekendul 11-12 iunie. Primăria Capitalei spune care este motivul

09 iun. 2022
734 Afișari
Evenimentul Străzi deschise - București, dat peste cap în weekendul 11-12 iunie. Primăria Capitalei spune care este motivul
Evenimentul Străzi deschise - București, dat peste cap în weekendul 11-12 iunie. Primăria Capitalei spune care este motivul | Sursă foto: Facebook-Străzi deschise - București

Primăria Capitalei a anunțat că în acest weekend, 11 – 12 iunie 2022, evenimentul Străzi deschise – București va fi dat peste cap din cauza vremii care nu este tocmai favorabilă.

În weekendul 11-12 iunie evenimentul Străzi deschise – București, nu va ave loc conform programului

Primăria Municipiului București a anunțat, printr-o postare făcută pe pagina de Facebook, că evenimentele ce fuseseră pregătite pentru acest weekend, în cadrul programului „Străzi Deschise – București”, vor fi suspendate.

Motivul pentru care a fost luată această decizie este că, după cum anunță meteorologii, în Capitală vremea nu va fi favorabilă în acest sfârșit de săptămână.

Cu toate că evenimente vor fi suspendate, unul dintre traseele pietonale va rămâne deschis pentru bucureșteni. Este vorba despre cel de pe Calea Victoriei.

Cei ce doresc să facă o plimbare, cu toate că vremea nu va fi cea mai frumoasă, o pot face ce traseul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței.

Cum sa fi vremea în București în acest weekend

Cu toate că temperaturile vor rămâne ridicate, în București se anunță ploi însoțite de descărcări electrice, conform ANM.

Iată care este prognoza meteo pentru București în weekendul 11 – 12 iunie:

Sâmbătă

Temperatura maximă a zilei va ajunge la 25 de grade Celsius, însă cerul va fi în mare parte înnorat. Meteorologii anunță că în Capitală vor fi ploi torențiale însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, având o viteză medie de 13 km/h.

Noaptea temperatura minimă a zile va ajunge la 16 grade Celsius, iar aversele continuă. Vântul va sufla slab, având viteza medie de 9 km/h.

Duminică

Temperatura crește puțin față de ziua precedentă, însă Bucureștiul nu scapă de ploi. Maxima termică a zilei va fi de 28 de grade Celsius, iar ANM anunță averse cu descărcări electrice. Vântul va sufla slab, viteza medie fiind de 9 km/h.

Pe parcursul nopții temperatura scade până la 16 grade Celsius, iar cerul se înseninează. Viteza medie a vântului rămâne aceeași ca pe timpul zile, 9km/h.

Cookies