Evenimentul pe care nu-l poți rata! FineStore sărbătorește 9 ani și-și răsfață clienții cu premii, cadouri și reduceri până pe 27 iunie (P)

20 iun. 2023
72 afișări
Evenimentul pe care nu-l poți rata! FineStore sărbătorește 9 ani și-și răsfață clienții cu  premii, cadouri și reduceri până pe 27 iunie (P)
Sursă foto: finestore.ro

Dacă nu FineStore, atunci cine să știe cel mai bine ce se bea la o aniversare? FineStore împlinește 9 ani de existență și sărbătorește cu clienții această realizare, cu o gamă variată de licori fine, tocmai bune de ciocnit la ceas aniversar, dar și cu surprize pe placul tuturor. 29.999 sticle de vin vor fi oferite în dar cu această ocazie, un concurs cu 99 de premii este deja pe site, alături de un cupon de reducere de 19%, care se aplică la orice comandă, dar și discounturi la peste 699 de produse în sine. Important este să nu ratezi campania, care durează până pe 27 iunie!

Lucrurile sunt simple, la fel ca întotdeauna când vine vorba despre FineStore! Cu orice comandă care include produse marcate cu simbolul 9, ești automat înscris în concursul care își așteaptă cei 99 de câștigători! Premiile nu-s deloc de neglijat! Fiecare dintre cele 99 de pachete conține câte o sticlă de Foss Marai Strada di Guia 109 Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Dry, o sticlă de rom Matusalem Gran Reserva și lichior Tequila Rose Strawberry Cream.

 Curg veștile bune de la FineStore!

Dacă, în general, FineStore asigură transport gratuit pentru comenzi ce depășesc 199 de lei, la ceas aniversar le mai aduce clienților o altă veste bună. Pentru orice comandă care depășește 350 de lei, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România îi răsplătește cu o sticlă de vin Grande Alberone. Dublezi suma, se dublează și sticlele de vin italian, care îți vor oferi o experiență a degustării cu adevărat irezistibilă, demnă de o sărbătoare.

Este bine să mai știi că orice comandă beneficiază de o reducere de 19%. Iar dacă tot suntem la capitolul discounturi, nu trebuie trecute cu vederea nici reducerile pentru cele peste 699 de licori alese.

Dacă ești pasionat de vin, cu siguranță îți vor sări în ochi prețurile speciale pentru Masi, Tinazzi sau Gerard Bertrand.

Pe de altă parte, dacă nu-ți imaginezi vara fără să savurezi un gin tonic cu gheață sau un cocktail delicios, ai toate motivele să te bucuri că FineStore își serbează ziua în luna iunie și are reduceri la diverse sortimente de Amuerte, Ginato, Jawbox sau Ukiyo, celebrele G’Vine sau June. Îți dăm și un pot de la cunoscători! Pentru a te răsfăţa cu un June Mule savuros, ai nevoie de un pahar plin cu gheaţă, în care adaugi 1/3 June Royale Pear & Cardamom şi 2/3 bere de ghimbir, două picături de bitter şi o felie de lămâie, pentru decor.

Tot pentru răsfățul papilelor gustative, din oferta aniversară nu puteau lipsi nici sortimentele de lichioruri fine, cum ar fi Mozart, Shanky’s Whip, Santos Dumont, Gran Duque D’Alba sau Amaretto Adriatico.

Nici iubitorii de whisy nu au fost uitați, tot ce le rămâne lor de făcut este să decopere oferta la diversele sortimentele de licori după care tânjesc toți pasionații acestei băuturi, cum sunt, de exemplu. West Cork, Redemption, Nucky Thompson, Ole Smoky, Bib & Tucker, Kamiki, Kura, Mossburn.

Prețuri avantajoase vei regăsi pe FineStore.ro și pentru tequila Clase Azul, rom Dictador sau Matusalem, coniac Frapin sau Hennessy, vodka Mont Blanc ori Jagermeister.

Asigură-te că beneficiezi de avantajele campaniei FineStore până pe 27 iunie și nu uita să adaugi în coș și o sticlă de șampanie în cinstea ta, cum ar fi celebra Gosset, pentru a sărbători reușitele personale sau profesionale de anul acesta. La cât mai multe motive de sărbătoare!

Cookies