Evenimentele cu INTRARE LIBERĂ care au loc în MINIVACANȚA DE RUSALII în București (30 mai- 1 iunie)

de:
29 mai 2015
1 Afișari
Evenimentele cu INTRARE LIBERĂ care au loc în MINIVACANȚA DE RUSALII în București (30 mai- 1 iunie)

EVENIMENTE GRATUITE, ÎN MINIVACANȚA DE RUSALII:

Aeroclubul României organizează sâmbătă, 30 Mai, „Clinceni Airshow”, un eveniment aviatic dedicat copiilor, pe care îi aşteaptă să celebreze la aerodrom, în avans, ziua de 1 Iunie. Cei mici, dar şi părinţii fascinaţi de zbor, se vor putea bucura de evoluţiile piloţilor invitaţi să facă spectacol printre nori şi de acrobaţiile efectuate cu aeronave româneşti dintre cele mai cunoscute.

Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, părinţii şi bunicii le pot oferi copiilor o bucurie, aducându-i în vizită la Muzeul RATB. Muzeul RATB va fi deschis duminica, 1 IUNIE 2015, iar intrarea va fi libera. Mai multe detalii, AICI.

În perioada 28 mai- 1 iunie, În Parcul Lumea Copiilor au loc ateliere, tombole și serbări, toate cu intrarea liberă. Mai multe detalii, AICI.

Tot din 28 mai, Teatrul de Animatie Țăndărică organizează o expoziție inedită și ateliere de păpuși, Grand Cinema & More. Mai multe, AICI.

EVENIMENTE CU INTRARE LIBERĂ, ÎN MINIVACANȚA DE RUSALII:

În Parcul Naţional din Capitală va avea loc un show gastronomic, în cadrul Festivalului Rusaliilor, desfășurat în perioada 29 mai- 1 iunie. Pe 1 iunie, va fi organizat un spectacol cu taraf și călușari.

În minivacanța de RUSALII, AFI Palace Cotroceni găzduiește ateliere, concursuri și expoziții. Programul, AICI. Și Plaza România pregătește ateliere de painting, modelare baloane, atelier de pictură şi coloristică şi jocuri interactive cu animatori. Programul, AICI.

În Parcul Crângași veți fi întâmpinați, în acest weekend, de statui vivante, căci are loc Festivalul Internaţional de Statui Vivante. VEZI PROGRAMUL AICI.

De ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, accesul în  Casa Poporului, va fi GRATUIT.  Detalii, aici.

Și la MUZEUL ANTIPA minorii vor avea ACCES GRATUIT. Detalii, AICI.

Pe 30 mai, Poliția Locală invită copiii în Parcul Carol, pentru a fi plimbați pe caii Patrulei Călare, dar  și pentru o prezentare a tehnicii din dotare. Detalii, AICI.

Sâmbătă și duminică, în Parcul Grădina Icoanei, are loc cea de-a 16-a ediție a „Grădinii cu Artiști, de la 11:00 până pe înserat, la orele 20:00. Mai multe, AICI.

EVENIMENTE CU INTRARE LIBERĂ, ÎN MINIVACANȚA DE RUSALII:

Și magazinele Hornbach au pregătit Ateliere GRATUITE, de 1 Iunie. Când şi cum se fac înscrierile

Evenimente speciale pentru copii au loc și în parcurile Herastrau si Cismigiu, Piata Constitutiei si Palatul Mogosoaia.  Pe larg, AICI.

De 1 iunie, Muzeul Municipiului București-Palatul Suțu vă invită la o expoziție de desene, realizată de copii. Detalii, AICI.

La Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vor fi organizate, de 1 iunie,jocuri ale copilăriei (Șotronul, Țară, țară vrem ostași, Rațele și vânătorii, Elasticul, Coarda sau Alunelul, dar și ateliere de creație, concursuri și o tombolă.

Cookies