Evenimente pentru copii, în AFI Palace Cotroceni, de 1 IUNIE 2015- ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

de:
28 mai 2015
4 Afișari
Evenimente pentru copii, în AFI Palace Cotroceni, de 1 IUNIE 2015- ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

 1 IUNIE 2015- ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI:

AFI Palace Cotroceni se va transforma timp de trei zile în universul copiilor, în care cei mici se vor putea bucura de activități special pregătite pentru ei, printre care evenimente dedicate, ateliere educative, concursuri și multe alte surprize, informează compania.

Astfel, copiii sunt așteptați în lumea LEGO în perioada 30 mai – 1 iunie, între orele 12:00 – 20:00, pentru a lua parte la evenimentul de construcție LEGO®STAR WARS™.

 1 IUNIE 2015- ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI:

Evenimentul se va desfășura în fața magazinului LEGO®, respectiv la parterul AFI Palace Cotroceni, în zona food-court. De asemenea, în magazinul LEGO®, copiii se vor putea bucura de workshop-uri dedicate și de oferte speciale în cadrul cărora vor putea câștiga pe loc și prin tragere la sorți premii atractive precum jocul de societate LEGO® City sau seturi de piese LEGO®.

Tot în perioada 30 mai – 1 iunie, în intervalul 10:00 – 18:00, Dremel și AFI Palace Cotroceni au pregătit pentru cei mici ateliere de decupaj, de pirogravură, de gravură pe farfurii și lumânări și de realizare decorațiuni pe rame de fotografii. Astfel, copiii vor putea învăța cum să creeze și să decoreze prin diferite tehnici obiecte pentru casă, iar cele mai reușite și creative rezultate vor fi premiate.

 1 IUNIE 2015- ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI:

Itsy Bitsy a pregătit de asemenea surprize pentru micii vizitatori ai AFI Palace Cotroceni, printre care o expoziție în zona Brioche Doree, care va fi animată cu ajutorul unui mim, pe 30 mai.

Pe 1 iunie, copiii vor fi răsfățați în Gymboland unde, începând cu ora 10:00, aceștia vor fi tratați regește în cadrul atelierelor de personalizat coronițe și de pictat. Mai mult, în AFI Palace Cotroceni va avea loc un spectacol de talk show special conceput pentru cei mici, urmat de alte jocuri interactive și multe premii.
Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

Cookies