Evenimente pentru acest weekend în București. Ce se întâmplă în oraș în zilele 24-26 februarie

22 feb. 2023
1528 afișări
Evenimente pentru acest weekend în București. Ce se întâmplă în oraș în zilele 24-26 februarie
Evenimente pentru acest weekend în București. Ce se întâmplă în oraș în zilele 24-26 februarie. Imagine simbol: Unsplash

Toata lumea așteaptă nerăbdătoare sfârșitul de săptămână. Dacă avem ce să facem pentru a alunga plictiseala și pentru a ne relaxa, este și mai bine. Am căutat o listă cu o parte din evenimentele care vor avea loc în weekend, în București, pentru a veni cu câteva sugestii care ar putea să vă fie de ajutor.

Evenimente de weekend în București

Un concert poate fi o variantă potrivită pentru a face plictiseala să dispară pentru iubitorii de muzică. Astfel, am găsit câteva concerte care v-ar putea interesa:

 • Pe data de 24 februarie 2023, la ora 22:00, în Beluga Music & Cocktails, va urca pe scenă Freestay pentru un show cu muzică live. Biletele pot fi cumpărate de AICI.
Evenimente de acest weekend în București. Ce se întâmplă în oraș în zilele 24-26 februarie
Evenimente de acest weekend în București. Ce se întâmplă în oraș în zilele 24-26 februarie / Sursa foto: Facebook Frestay
 • La Arenele Romane, pe data de 25 februarie 2023, la ora 19:00, după o pauză lungă, va urca pe scenă trupa Alternosfera care promite un show ”ca pe vremuri”. Biletele se pot găsi AICI.
 • Sâmbătă, 25 februarie, la ora 20:00, Mihai Mărgineanu va ține un concert în 14th Lane. Biletele se pot găsi AICI.
 • Trupa Boney M va veni sâmbătă, 25 februarie, la Sala Palatului, la ora 20:00. Biletele se pot găsi AICI.
Evenimente de acest weekend în București. Ce se întâmplă în oraș în zilele 24-26 februarie
Evenimente de acest weekend în București. Ce se întâmplă în oraș în zilele 24-26 februarie / Sursa foto: Facebook Boney M
 • Pe data de 26 februarie, la ora 20:00, la Palatul Bragadiru se va ține concertul ”Maria Lu’ Tănase” interpretat de Marius Mihalache și trupa sa. Biletele pot fi cumpărate de AICI.

Piese de teatru în weekend

Dacă ideea unui concert nu vă încântă, atunci o piesă de teatru ar putea să vă placă. Am pregătit o listă de piese de teatru care se vor juca pe parcursul acestui weekend.

 • Pe data de 24 februarie, la ora 18:30, la Teatrul Infinit se va juca piesa ”Călugărița Feministă și Misoginul Modernist”, care este o comedie dramatică despre iubire. Biletele pot fi găsite AICI.
 • Vineri, 24 februarie, la Sala Gloria din București se va juca piesa ”Universitatea de râsete” la ora 19:00. Biletele se pot cumpăra de AICI.
 • Sâmbătă, 25 februarie, la Sala Gloria, la ora 16:00 se va putea vedea pe scenă piesa de teatru ”Scandal în Familie”. Biletele pot fi găsite AICI.
 • Pe data de 25 februarie, la ora 19:30, în Club The Hub se va juca piesa ”Iubirea e un lucru foarte mare”. Biletele se pot găsi AICI.
 • La Sala Gloria, duminică, 26 februarie, la ora 16:00 se va juca piesa ”O oră de liniște”. Biletele pot fi cumpărate de AICI și din magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay.

Weekend cu gust de umor

Dacă nici piesele de teatru nu vă surâd, atunci un show de Stand-up v-ar putea interesa dacă aveți chef de o sesiune zdravănă de râsete.

 • Pe 24 februarie, la ora 19:00, la ComicsClub se va ține un show de Stand-up cu Cristi, Toma, Sorin și Ioana Luiza. Biletele pot fi cumpărate de AICI.
 • Tot Cristi, Toma, Sorin și Virgil vor urca pe scena de la ComicsClub pe data de 25 februarie, la ora 19:30. Biletele se pot găsi AICI.
 • În Club99 vor urca pe scenă Maria Popovici, Mincu, Banciu și Ioana Luiza pe data de 26 februarie, la ora 17:30. Biletele pot fi cumpărate de AICI.
Evenimente de acest weekend în București. Ce se întâmplă în oraș în zilele 24-26 februarie
Evenimente de acest weekend în București. Ce se întâmplă în oraș în zilele 24-26 februarie / Sursa foto: Facebook ComicsClub
Cookies