Evenimente în București în weekendul 25 – 26 septembrie. Spectacole de teatru, expoziții și concerte la care putem merge

23 sept. 2021
1588 Afișari
Evenimente în București în weekendul 25 – 26 septembrie. Spectacole de teatru, expoziții și concerte la care putem merge
Evenimente în București în weekendul 25 – 26 septembrie. Spectacole de teatru, expoziții și concerte la care putem merge. Sursa foto: Unsplash

Evenimente în București în weekendul 25 – 26 septembrie. B365.ro vă recomandă câteva dintre evenimentele care au loc zilele viitoare în Capitală, precum spectacole de teatru, expoziții și concerte.

Evenimente în București în weekendul 25 – 26 septembrie. De la concerte la expoziții sau de la spectacole de teatru ori vizite la muzeu, se anunță un nou sfârșit de săptămână plin de evenimente la care puteți participa în Capitală.

Este de menționat faptul că ne așteaptă un weekend cu temperaturi mai ridicate decât în ultimele zile, duminică ajungând aproape de 30 de grade Celsius, aproape de necrezut după frigul din ultima perioadă. Ziua de vineri se anunță în mare parte înnorată, însă acest lucru se va schimba sâmbătă și duminică, zile în care soarele va străluci pe cer. Diminețile și serile se păstrează însă friguroase, așa că îmbrăcați-vă mai gros dacă ieșiți din casă în aceste intervale orare.

Evenimente în București în weekendul 25 – 26 septembrie. Prognoza meteo

Până la planurile cu privire la ieșirile din weekend, trebuie să știți cum va fi vremea zilele viitoare. Prognoza meteo ANM pentru București arată că vremea va fi majoritar înnorată vineri, însă sâmbătă și duminică va fi însorită, prilej de bucurie pentru locuitorii Capitalei. Din punct de vedere al valorilor din termometre, zilele de sâmbătă și duminică vor aduce temperaturi ridicate, duminică fiind aproape de pragul de 30 de grade, destul de mult peste normalul acestei perioade.

Vineri cerul va înnorat în mare măsură în București. Mai mult, valorile termice vor fi în creştere uşoară faţă de intervalul precedent, însă dimineţile vor fi încă răcoroase. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea temporar intensificări, cu rafale în general de 45 – 50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 9 – 11 grade.

Ziua de sâmbătă va aduce în București vreme frumoasă și o încălzire ușoară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24 – 25 de grade, iar cea minimă de 11 – 12 grade, mai scăzută în zona periurbană, unde vor fi condiţii de ceaţă, potrivit ANM.

Duminică, la final de weekend, vremea se va menține frumoasă, cu valori termice ce se vor situa ușor peste normele caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26 – 27 de grade, iar cea minimă de 12 – 15 grade.

Evenimente în București vineri, 24 septembrie

10:00 – EXPOZIȚII – „Trecut-au anii, anii ’70 fotografiați de Dan Vartanian vs 2021” – MUZEUL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI – PALATUL ȘUȚU

10:00 – EXPOZIȚII – Expoziția Internațională de Caricatură – Portret. Bacovia – BUCUREȘTI

12:00 – EXPOZIȚII – Expoziție MMB la Art Safari: „Seducție și triumf în artă. Femei-artist în România” – ARCUB

19:15 – TEATRU – Și veni bărbatul la femeie – TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI

20:00 – ALTE EVENIMENTE – Cinema sub clar de lună – MUZEUL NAȚIONAL AL LITERATURII ROMÂNE

21:00 – CONCERTE – Concert Mihai Margineanu – HARD ROCK CAFE

Evenimente în București în weekendul 25 – 26 septembrie, sâmbătă:

10:00 – EXPOZIȚII – Vernisajul expoziției „Corneliu Baba – Atelier” – MUZEUL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI – PALATUL ȘUȚU

11:00 – ALTE EVENIMENTE – Atelierele Thomasinei la Strada de C’arte – CALEA VICTORIEI

11:00 – ALTE EVENIMENTE – Atelier de joacă educativă – Parfum în jurul lumii – TEATRUL ION CREANGĂ

16:00 – ALTE EVENIMENTE – Weekend Sessions la Grădina Botanică – GRĂDINA BOTANICĂ

18:00 – TEATRU – CUTInE – TEATRUL ION CREANGĂ

19:00 – CONCERTE – STEFAN BANICA – PARTY IN THE PARK – TEATRUL DE VARĂ HERĂSTRĂU

20:00 – CONCERTE – Concert The Mentors (USA) & Slicer (RO) – QUANTIC PUB

Evenimente în București duminică:

10:00 – EXPOZIȚII – Vernisajul expoziției „Corneliu Baba – Atelier” – MUZEUL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI – PALATUL ȘUȚU
10:00 – EXPOZIȚII – Expoziția Internațională de Caricatură – Portret. Bacovia – BUCUREȘTI
10:00 – TEATRU – Cei trei purceluși – TEATRUL ION CREANGĂ
11:00 – ALTE EVENIMENTE – Atelier – Personaje din linguri de lemn – TEATRUL ION CREANGĂ
11:30 – ALTE EVENIMENTE – Atelierele Thomasinei la Strada de C’arte – CALEA VICTORIEI
19:30 – PETRECERI – Cosmos în Buzunar • Expirat – EXPIRAT HALELE CAROL
20:00 – ALTE EVENIMENTE – Cinema sub clar de lună – MUZEUL NAȚIONAL AL LITERATURII ROMÂNE

 

Cookies