Evenimente în București în weekendul 18 – 19 septembrie. Spectacole de teatru, expoziții și concerte la care putem merge

17 sept. 2021
1117 Afișari
Evenimente în București în weekendul 18 – 19 septembrie. Spectacole de teatru, expoziții și concerte la care putem merge
Evenimente în București în weekendul 11 - 12 septembrie. Sursa foto: Pixabay

Evenimente în București în weekendul 18 – 19 septembrie. B365.ro vă recomandă câteva dintre evenimentele care au loc zilele viitoare în Capitală, precum spectacole de teatru, expoziții și concerte.

Evenimente în București în weekendul 18 – 19 septembrie. De la concerte la expoziții sau de la spectacole de teatru ori vizite la muzeu, se anunță un nou sfârșit de săptămână plin de evenimente la care puteți participa în Capitală.

Este de menționat faptul că ne așteaptă un weekend cu temperaturi apropiate de normalul primei jumătăți a lunii septembrie. Soarele nu va lipsi de pe cer iar orele amiezii vor aduce temperaturi perfecte pentru orice activitate aveți în plan. Este posibil totuși să apară local înnorări trecătoare pe parcursul zilei. De asemenea, dimineața și seara vă recomandăm să vă îmbrăcați puțin mai gros, deoarece temperaturile vor fi scăzute.

Evenimente în București în weekendul 18 – 19 septembrie. Prognoza meteo

Până la planurile cu privire la ieșirile din weekend, trebuie să știți cum va fi vremea zilele viitoare. Prognoza meteo ANM pentru București arată că vremea va fi mai degrabă ușor înnorată vineri,  însă sâmbătă va fi însorită în mare parte. Între timp, duminică vremea va fi similară cu cea de vineri. În ciuda acestor diferențe, vom avea parte de temperaturi ideale pentru această perioadă a anului pe parcursul întregului weekend

Vineri cerul va înnorat în mare măsură în București. Mai mult, seara va crește  probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă înregistrată va fi de circa 29 de grade, iar cea minimă de 17-18 grade, temperaturi ideale pentru a vă bucura cum trebuie de acest weekend.

Ziua de sâmbătă va aduce în București valori termice similare cu ziua de vineri, o idee mai ridicare pentru această perioadă din an, cu o maximă de 28-29 de grade și minimă de 12-14 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, transmite ANM.

Duminică, la final de weekend, valorile termice vor scădea ușor față de intervalul anterior, dar se vor situa totuși peste cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și în general slab seara și noaptea. Temperatura maximă va fi de 27-29 de grade, iar cea minimă de 11-14 grade.

Evenimente în București vineri, 17 septembrie

10:00 – EXPOZIȚII – Expozitia „Horațiu – grafică, desen, pictură” – MUZEUL NAȚIONAL AL LITERATURII ROMÂNE

10:00 – EXPOZIȚII – „Trecut-au anii, anii ’70 fotografiați de Dan Vartanian vs 2021” – MUZEUL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI – PALATUL ȘUȚU
12:00 – ALTE EVENIMENTE – Sărbătoarea Mustului 2021 – BERĂRIA H
12:00 – EXPOZIȚII – Expoziție MMB la Art Safari: „Seducție și triumf în artă. Femei-artist în România” – ARCUB
19:00 – CONCERTE – PROCONSUL #22 ANI + TVA | Jul Baldovin – GRĂDINA URBANĂ
19:15 – TEATRU – Fata din curcubeu – TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI
19:30 – TEATRU – Ea și numai ea – TEATRUL ACT
19:30 – TEATRU – Povestiri culese – TEATRUL GODOT
20:00 – CONCERTE – White Walls – lansare album „Grandeur” – QUANTIC PUB

Evenimente în București în weekendul 18 – 19 septembrie, sâmbătă:

10:00 – EXPOZIȚII – Expozitia „Horațiu – grafică, desen, pictură” – MUZEUL NAȚIONAL AL LITERATURII ROMÂNE

10:00 – TEATRU – De-a micul prinț – TEATRUL ION CREANGĂ
11:00 – TEATRU – Iepurele alb – TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI
12:00 – EXPOZIȚII – Expoziție MMB la Art Safari: „Seducție și triumf în artă. Femei-artist în România” – ARCUB
19:00 – TEATRU – Cassandra – APOLLO111 TEATRUL
19:00 – CONCERTE – IRIS #AcusticSubLunaPlina – GRĂDINA URBANĂ
21:00 – TEATRU – Crimă la cină – TEATRUL ELISABETA

Evenimente în București duminică:

10:00 – TEATRU – Punguța cu doi bani – TEATRUL ION CREANGĂ

16:00 – ALTE EVENIMENTE – Weekend Sessions la Grădina Botanică – GRĂDINA BOTANICĂ

18:00 – TEATRU – Iubirea e un lucru foarte mare – TEATRUL ROȘU (THE HUB)

19:00 – TEATRU – Chelnerul mut – TEATRUL ÎN CULISE

19:15 – TEATRU – O relație deschisă – TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI
19:30 – TEATRU – Oxygen – TEATRELLI – THEATRE, MUSIC & MORE
Cookies