Evenimente de weekend, la Colosseum Mall, toată luna iunie. Bucureștenii sunt invitați să ia parte la sesiuni live de muzică jazz

02 iun. 2022
363 Afișari
Evenimente de weekend, la Colosseum Mall, toată luna iunie. Bucureștenii sunt invitați să ia parte la sesiuni live de muzică jazz
Evenimente de weekend, la Colosseum Mall, toată luna iunie. Bucureștenii sunt invitați să ia parte la sesiuni live de muzică jazz

Bucureștenii se pot bucura de sesiuni de muzică jazz live, în fiecare weekend al lunii iunie, la Colosseum Mall. Mai mulți artiști talentați vor urca pe scena pregătită în centrul comercial.

Muzică jazz la Colosseum Mall, în fiecare weekend din iunie

Artiști consacrați din lumea muzicii jazz autohtone vor susține sesiuni live de muzică în incinta centrului comercial Colosseum din București.

Concertele vor fi susținute între orele 18:00 – 20:00, începând din data de 4 iunie – până pe 25 iunie, când va ave loc ultima reprezentație. La aceste sesiuni de muzică vor lua parte unii dintre cei mai talentați interpreți autohtoni ai momentului.

Iată care va fi programul evenimentelor Jazz Together Now:

  • În data de 4 iunie vor urca pe scenă – Adrian Nour & Band (voce, chitară și contrabas),
  • În data de 11 iunie vor urca pe scenă – Sorin Romanescu (chitară) și Ciprian Pop (chitară),
  • În data de 18 iunie vor urca pe scenă – Paolo Profeti (saxofon) și Ciprian Pop (chitară),
  • În data de 25 iunie vor urca pe scenă – Bourbon Jazz Unit (voce, pian, cajon).

Cine sunt artiștii care participă la Jazz Together Now

Reprezentanții mall-ului au transmis o scurtă descriere a artiștilor ce vor veni să îi încânte pe bucureșteni. Astfel că:

Adrian Nour – este unul dintre cei mai activi interpreți pe scena artistică din România. Acesta a jucat în spectacole precum: Burghezul Gentilom, Don Quijote, Lecția, O noapte furtunoasă, Royal fashion „Paris, mon amour” și Romeo și Julieta. Adrian a câștigat premiul pentru cel mai bun moment coregrafic pentru reprezentația din musicalul „Singing in the rain”.

Sorin Romanescu – a fost prezent pe scene ale unor festivaluri importante, atât din România cât și din străinătate. Aceasta a colaborat cu numeroși muzicieni cunoscuți de jazz din țara noastră și a luat parte la realizarea a mai mult de 20 de albume.

Ciprian Pop – un apreciat chitarist de jazz din România, ce a studiat acest gen muzical ani de zile. Acesta a susținut concerte cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristian Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion, Alex Man și mulți alții.

Paolo Profeti – Este un artist de origine italiană, compozitor și saxofonist, ce a devenit în ultimii ani o parte integrată a scenei de jazz din România. De asemenea, este membru al Bucharest Jazz Orchestra, iar pe lângă asta artistul colaborează cu Big Band Radio.

Bourbon Jazz Unit – a debutat în anul 2007, ca fi ansamblu instrumental. Ulterior a fost adăugată și vocea solistă. Ansamblul este unul dintre cele mai promițătoare din muzica jazz românească.

Bucureștenii ce doresc mai multe informații despre aceste sesiuni de muzică live ce vor avea loc la Colosseum Mall, pot accesa ACEST link.

Cookies