Evenimente de weekend la ARCUB în București. Două noi piese vor fi puse în scenă la centrul cultural din Lipscani

14 apr. 2022
186 Afișari
Evenimente de weekend la ARCUB în București. Două noi piese vor fi puse în scenă la centrul cultural din Lipscani
Evenimente de weekend la ARCUB în București. Două noi piese vor fi puse în scenă la centrul cultural din Lipscani | Sursă foto: Facebook-ARCUB

ARCUB a anunțat că în acest weekend va organiza evenimente la centrul cultural aflat pe strada Lipscani din București. Două piese inedite, ale unor teatre independente, vor fi puse în scenă.

Evenimente de weekend la ARCUB în București

Bucureștenii ce nu au încă planuri făcute pentru acest weekend, pot merge la unul dintre cele două spectacole ce au fost pregătite de ARCUB.

Stagiunea Artelor Performative a anunțat că atât sâmbătă, cât și duminică, în cadrul centrului cultural afla pe strada Lipscani vor fi jucate două piese noi. Este vorba despre următoarele spectacole:

  • Sâmbătă, 16 aprilie 2022, la ora 19:00 va fi pus în scenă spectacolul „O familie fericită”
    • Spectacolul a fost produs de unteatru, iar în distribuția acestuia se află István Téglás și Alina Berzunțeanu.
  • Duminică, 17 aprilie 2022, la ora 19:00 va fi pus în scenă spectacolul „Pandemic SOLOs”
    • Spectacolul este cea mai recentă producție a Teatrului Apropo.

Cei ce doresc să achiziționeze bilete pentru aceste evenimente organizate de ARCUB o pot face online prin intermediul arcub.ro sau bilet.ro. De asemenea, biletele pot fi cumpărate și de la casele de bilete fizice ale ARCUB.

Prețurile biletelor diferă în funcție de categoria de loc, astfel că:

  • Prețul unui bilet pentru categoria I este de 50 de lei,
  • Prețul unui bilet pentru categoria II este de 35 de lei.

Descrierea celor două piese

Piesă de sâmbătă, „O familie fericită” este o psihodramă. Prezintă o sumedenie de întâmplări în care cei doi actori își împărtășesc regretele, temerile și speranțele.

Piesa este una amuzantă, mai degrabă decât una tristă, ce invită publicul într-o călătorie interesantă prin viața celor două personaje.

Piesa ce va fi pusă în scenă duminică, 17 aprilie 2022, „Pandemic SOLOs” va prezenta 13 artiști, care vor dezbate dilemele, fricile și speranțele avute pe perioada pandemiei.

În cadrul acestui spectacol vor fi îmbinate teatrul, muzica, dansul și creața multimedia. Spectacolul este descris ca fiind unul fragil, ce arata publicului o poveste-empatie. Emoțiile prezentate în cadrul piesei, sunt cele ce au fost resimțite de mare parte din oameni, în contextul pandemiei.

Cookies