Evenimente de weekend în Grădina Botanică din București. Picnic și socializare în mijlocul naturii urbane

12 apr. 2022
7700 Afișari
Evenimente de weekend în Grădina Botanică din București. Picnic și socializare în mijlocul naturii urbane

Vara aceasta se reiau evenimentele de weekend în Grădina Botanică din București. O nouă ediție a Weekend Sessions, care va readuce picnicurile și conexiunile culturale în mijlocul naturii urbane.

Evenimente de weekend în Grădina Botanică din București

Prima întâlnire Weekend Sessions din 2022 va avea loc în data de 7-8 mai 2022, cu picnic în aer liber și cu pături, pufi sau șezlonguri aduse de acasă.

Vreme de 4 luni, în weekend, în intervalul orar 16:00 – 21:00, vizitatorii sunt așteptați la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității din București, Șoseaua Cotroceni 32. Evenimentul va reuni peste 150 de artişti independenţi, dar şi antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro.

Sesiunile de muzică vor fi îmbinate cu socializare și voie bună, audiții, picnic în pădure sau degustări, poezie sau dans contemporan, discuții și dezbateri, ateliere pentru copii.

Vizitatorilor li se propune un program extins de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative, indie. De asemenea, vor fi și:

  • momente de poezie,
  • proiecţii de film,
  • ateliere,
  • activităţi dedicate copiilor şi adulţilor.

La ediția Weekend Sessions de anul acesta se va alătura Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. Absolvenţii şi profesorii vor oferi mici sesiuni de muzică clasică şi jazz la Grădina Botanică, în timp ce actorii din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” vor susţine seri de poezie.

Prețul unui bilet

Bine de știut: un bilet este valabil doar o zi, iar locurile sunt limitate.

Acces general la spațiul Weekend Sessions din Grădina Botanică este de 60 lei/persoană dacă biletul este cumpărat online sau 70 de lei dacă biletu se cumpără la fața locului (acestea includ 10 lei acces la Grădina Botanică, 5% taxa de festival, 2% taxa pentru Crucea Roșie, comisioane Eventbook și parteneri terți pentru taxa de procesare plăți), transmit organizatorii.

Programul este între orele 16:00-21:00, iar accesul se face începând cu ora 15:00, prin intrarea principală, Șoseaua Cotroceni 32.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrarea liberă în festival, dar se plăteşte doar biletul de intrare la Grădina Botanică de 5 lei.

Evenimentele și biletele pot fi găsite AICI.

PS Noi abia așteptăm să părăsim redacția și să ne bucurăm de aceste evenimente de weekend în Grădina Botanică din București și nu numai :-P.

Cookies