Evenimente de weekend în București. Pe unde se distrează bucureștenii la sfârșit de săptămână

27 mai 2022
2113 Afișari
Evenimente de weekend în București. Pe unde se distrează bucureștenii la sfârșit de săptămână
Evenimente de weekend în București. Pe unde se distrează bucureștenii la sfârșit de săptămână

În acest weekend vor avea loc o sumedenie de evenimente în București. Chiar daca vremea nu va fi cea mai frumoasă, asta nu înseamnă că bucureștenii nu vor ieși din case.

Ce să faci la sfârșit de săptămână, dacă nu pleci din oraș

În cazul în care nu aveți planuri să plecați din oraș în acest final de săptămână, în Capitală au fost pregătite numeroase evenimente la care puteți participa.

Ce-i drept meteorologii au anunțat că este posibil să avem parte și de ploi sâmbătă și duminică, însă temperaturile vor fi ridicate.

Există evenimente pentru toate gusturile în acest weekend. Fie că vreți să faceți o plimbare liniștită, iar mai apoi să va opriți la o cafenea sau să luați parte la un eveniment cu mâncare și muzică bună.

Iată care vor fi temperaturile în acest weekend, conform ANM:

 • Vineri:
  • Maxima termică a zilei: 31 de grade Celsius,
  • Minima termică a zilei: 12 grade Celsius.
 • Sâmbătă:
  • Maxima termică a zilei: 30 de grade Celsius,
  • Minima termică a zilei: 13 grade Celsius.
 • Duminică:
  • Maxima termică a zilei: 28 de grade Celsius,
  • Minima termică a zilei: 15 grade Celsius.

Evenimente si festivaluri organizate în weekend, prin București

Pentru a veni în ajutorul bucureștenilor, am creat o listă a evenimentelor ce vor avea loc în acest weekend în Capitală.

Iată care vor fi acestea:

Străzi deschise – București, Promenadă urbană

Cel mai amplu proiect outdoor din oraș continua și în acest weekend. În cadrul evenimentului, mai multe străzi vor fi închise și transformate în trasee pietonale.

Femei pe Mătăsari

În zilele de sâmbătă și duminică, 28 și 29 mai 2022, va avea loc cea de-a zecea ediție a festivalului „Femei pe Mătăsari – Poezie & Lăutărie”. Intrarea este liberă la acest eveniment.

Festivalul Lavandei 2022

Festivalul Lavandei se ține în Parcul Herăstrău din București, la intrarea Charles de Gaulle (Aviatorilor). Este cea de-a VII a ediție a evenimentului dedicat în întregime lavandei. Intrarea la acest eveniment este liberă

Bucharest Coffee Festival

Iubitorii de cafea din București își pot petrece weekendul la Coffee Festival. Evenimentul va avea loc la Hanul Gabroveni de pe strada Lipscani, în perioada 27 – 29 mai.

Vizitatorii vor putea participa la training-uri, workshop-uri, demonstrații de latte art și chiar la degustări de cafea de specialitate.

The Color Run

Evenimentul sportiv are loc sâmbătă, 28 mai 2022. Cursa este una necompetitivă.

La fiecare kilometru alergat, participanții trec printr-o poartă, unde sunt colorați cu pudra naturală, pe bază de amidon de porumb.

Cookies