Evenimente de weekend în București. Ce poți face în Capitală la sfârșit de săptămână

14 oct. 2021
433 Afișari
Evenimente de weekend în București. Ce poți face în Capitală la sfârșit de săptămână

Cu toate ca suntem în plin val patru, oamenii tot trebuiue sa iasă afară din case la socializare. Avem deja aproape doi ani de pandemie, dar viata merge mai departe. Vezi mai jos ce poti face in Bucuresti in aceste zile, mai ales dacă ești vaccinat și ai acces la diferite evenimente.

Ce poți face în weekend în București vezi mai jos. Vremea rea din ultimele zile a pus probleme multora dintre noi. Frigul de afară, combinat de multe ori cu frigul din casă, a scăzut cheful de viață în ultima perioadă. Totuși, finalul de săptămână este aproape și sunt multe lucruri de făcut în București în aceste zile.

Ce poți face în weekend în București

Vremea nu o să fie minunată în Capitală și în acest weekend vom avea parte de ploi, vând și frig în București. Ai însă o serie de evenimente indoor la care poți participa dacă ești vaccinat sau trecut prin boală. În orice caz, este musai să ai certificatul verde la îndemână pentru evenimentele de mai jos. Cu toate că rata de infectare a trecut de 15 în oraș, noile prevederi aflate în vigoare spun că atât cinematografele, cât și restaurantele, sunt deschise în proporție de 50% pentru cei imunizați ori trecuți prin boală.

Dacă nu ai mai fost de mult la film, acum este un moment bun de mers. Sălile sunt mai mult goale și în această perioadă rulează ultimul James Bond, un film de aproape trei ore. No time to die a ajuns în cinematografe și pare să fie wow. De asemenea, dacă îți plac filmele cu supereroi, a apărut și Venom 2.

Evenimente de weekend în București

Mai jos aveți o serie de evenimente pe care le puteți încerca în weekend dacă nu vreți să stați în casă. Pe lângă acestea ai deschise toate muzeele și parcurile din București, alături de terase și restaurante.

Joi

De joi, de la ora 16 până sâmbătă, la Romexpo începe Denta 2021, târg de industrie dentară. Dacă vreți să vedeți ce se mai întâmplă în gura oamenilor puteți să îi faceți o vizită.

De asemenea, la Art & Hobby Studiu are loc Oil Painting Course. La institutul Cervantes are loc Animus Nighit de la ora 20.00 Puteți încerca și o lecție gratuită de Krav maga, arta marțială a autoapărării, la Școala Bukan de Krav Maga, de la Tineretului Dojo.

Vineri

Vineri poți merge la stand up comedy cu Dan Țuțu, la Ingineri Bistro, începând cu ora 19.30.

Sau la Trippy animation night, la Institutul Cervantes, de la ora 20.00.

De la 21.30 ai Publika Live concert la Hard Rock Cafe cu bere 1+1 gratis

Sâmbătă

Sâmbătă de la ora 19.00 ai concert Bosquito la Grădina Urbană.

De asemenea, ai meciul FCSB – FC Mioveni pe Arena Națională de la 20.30.

De la ora 21.00 Teatrul Godot te cheamă la piesa Ligia Hojda. Nomazi.

Duminică

Duminică, de la ora 19.00, la Teatrul Mic, Sala Studio, are loc peisa de treatru Mama de Stanislaw Ignacy Witkiewicz.

La Green Hours Jazz cafe cântă duminică Dirk Blümlein Terzett, din Germania, de la ora 20.00.

De la ora 20.30 Rapid București joacă pe propriul stadion partida cu CFR Cluj.

Artistul Tricky mai când duminică seara la Arenele Romane, după ce inițial concertul trebuia să aibă loc în Quantic pe 12 octombrie.

Cookies