Evenimente de weekend în București. Ce mai putem face, unde ne mai putem distra în oraș între 13 și 15 ianuarie

12 ian. 2023
480 Afișari
Evenimente de weekend în București. Ce mai putem face, unde ne mai putem distra în oraș între 13 și 15 ianuarie
Evenimente de weekend în București. Ce mai putem face, unde ne mai putem distra în oraș între 13 și15 ianuarie | Sursa foto: Unsplash

Dacă vreți să  știți cam ce evenimente sunt în acest weekend în București, am dat o raită prin oraș și am pus cap la cap de-o listă.

Luna ianuarie a noului îi întâmpină pe bucureșteni cu noi distrageri din fața rutinei. În acest sfârșit de săptămână (13-15 ianuarie) terase, baruri, teatre, restaurante își atrag clienții prin desfășurarea mai multor evenimente cultural-artistice.

Concerte, spectacole și alte evenimente în acest weekend în București

Vremea ploioasă din București îi descurajează pe cei  dornici de plimbări să mai iasă din casă. Cu toate că parcurile nu sunt cea mai bună opțiune pentru relaxare în zilele următoare, bucureștenii  pot lua parte la evenimentele ce vor fi organizate în acest weekend, în spații acoperite.

Este recomandat să vă îmbrăcați cu paltonul gros și să aveți la îndemână o umbrelă, pentru orice eventualitate.

Bineînțeles că lista nu se oprește aici, dar B365.ro a selectat câteva evenimente ce au loc în oraș, în acest sfârșit de săptămână.

Piesele de teatru rămân, în continuare, căutate de cei care vor să se bucure de poveste și de energia actorilor care joacă pe scenă, indiferent de sezon.

Piese de teatru puse în scenă în perioada 13-15 ianuarie

  • Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai se va juca vineri, 13 ianuarie, la ora 19:00, la Teatrul Apropo. Achiziționarea biletelor se poate face de AICI.
  • Political Correctness va fi pusă în scenă sâmbătă, 14 ianuarie, ora 18:00, la Teatrul în Culise. Biletele pot fi achiziționate de AICI.
  • Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte va fi pusă în scenă duminică, 15 ianuarie, la ora 17:00, la Teatrul Coquette. Biletele pot fi achiziționate de AICI. 

Alte evenimente anunțate pentru acest sfârșit de săptămână

  • La Berăria H se va petrece pe rit vechi Revelionul, în data de 13 spre 14 ianuarie, alături Anna Lesko, Alexandra Crăescu și Americas Band. Evenimentul va începe la ora 19:00, iar biletele pot fi cumpărate de AICI
  • Tot la Berăria H, va fi concert Adrian Minune & Band; e programat sâmbătă, 14 ianuarie, începând cu ora 21:30. Pentru bilete, puteți intra AICI.
  • La Club 99, Teo, Costel, Drăcea și Victor Băra se întâlnesc pentru a stârni hohote de râs într-un spectacol de stand-up comedy sâmbătă, 14 ianuarie, ora 19:30. Biletele pot fi cumpărate de AICI.

Dacă târgurile au încetat să mai fie atracția principală în Capitală, patinoarele în aer liber sunt încă deschise. Atât pentru copii, cât și pentru adulți, patinajul poate să fie o activitate de weekend perfectă pentru a combina relaxarea cu sportul.

Ce mai poți face în weekend în București, dacă evenimentele de mai sus nu-s pe gustul tău

Poți merge, desigur, la patinoar.

Patinoarele care își desfășoară activitatea, perioada până la închidere și tarifele:

  • Patinoarul Veranda s-a deschis pentru sezonul 2022-2023 și te încurajează să-ți aduci prietenii pentru a te distra după o săptămână plină. Tariful pentru intrare este de 20 de lei, la fel și pentru a-ți închiria patinele. Este deschis în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Contact: 0757 947 794

  • Patinoarul Caro Ice Land este deschis până pe 5 februarie. Tariful pentru intrare este de 30 de lei, iar închirierea patinelor costă 20 de lei. Este deschis în fiecare zi, între orele 11:45 – 22:00.

Nr. telefon: 0748 111 363

E-mail: [email protected]

Adresa: Bulevardul Barbu Văcărescu, 164A

  • Patinoarul din Drumul Taberei îi așteaptă pe cei nerăbdători de distracție până pe 20 ianuarie, tariful de intrare fiind de 20 de lei.

După cum a anunțat Primăria Sectorului 6 într-o postare pe Facebook, patinoarul este deschis între orele 10:00 și 22:00.

  • Patinoarul din Parcul Cișmigiu este deschis în continuare pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Tariful, care a provocat indignare, este de 40 de lei. Intervalul orar este 10:00 – 21:30.
Cookies