EVENIMENTE 1 IUNIE 2015 BUCUREȘTI: În Parcul Lumea Copiilor au loc ateliere, tombole și serbări

de:
29 mai 2015
1 Afișari
EVENIMENTE 1 IUNIE 2015 BUCUREȘTI: În Parcul Lumea Copiilor au loc ateliere, tombole și serbări

EVENIMENTE de 1 IUNIE 2015 în BUCUREȘTI:

Primaria sectorului 4 in colaborare cu Andrew Profesional Consulting va organiza in perioada 28 mai-01 iunie, in PARCUL LUMEA COPIILOR, a III a EDITIE a Targului dedicat copiilor, ”1 IUNIE CU PIEDONE”.

Aici vor avea loc ateliere de creatie, dar și alte evenimente:

Ateliere Printesa Papiota

Ateliere de croitorie pentru cei mici, pentru dezvoltarea imaginatiei si creativitatii, oferind copiilor un mediu inedit de exprimare.

Ateliere DELACO
Atelier de gatit pentru copii, in vederea cunoasterii bunelor maniere dar si a tehnicii decorarii culinare. Se vor pregati doar sandwich-uri reci cu branza Delaco. Prezent la targ va fi si personajui Toni Delaco, imaginea companiei, care va imparti materiale promotionale.

Ateliere CEAINARIE
Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti prezinta doua proiecte de economie sociala respectiv Santhe Fitoceainarie si 292 catering (prajituri si patiserie).

Proiectele promoveaza angajarea persoanelor defavorizate, oferind locuri de munca si consumul de servicii si produse ale structurilor de economie sociala existente.

Amenajarea unei ceainarii cu 2-3 masute si comercializarea de ceai, fresh-uri, cafea si prajiturele uscate si patiserii, expunerea a doua roll-up-uri ale proiectelor si organizarea unor workshop-uri pentru copii de servirea ceaiului si bune maniere.

EVENIMENTE de 1 IUNIE 2015 în BUCUREȘTI:

Spitalul de Jucarii, amenajarea unui perete de plusuri in laterala ceainariei si organizarea unui punct de colectare jucarii stricate.

Intregul concept va fi de re-utilizare a resurselor (jucarii) si de valorizare a persoanelor.

Ateliere SARIDA
Copiii pot picta liber, pe orice tematica aleasa de ei sau de prof coordonator. De asemenea, va exista un concurs de desene pe asfalt.

Animatoarele imbracate in printese care le vor face copiilor niste desene pe mana si fata.

TOMBOLA pentru parintii care vor dori sa isi lase datele – pot castiga ateliere gratuite pt. copiii lor si marele premiu- o petrecere pt. copilul lor la sediul ORGANIZATORULUI.

EVENIMENTE de 1 IUNIE 2015 în BUCUREȘTI:

Ateliere ARTIA – pictura pe apa, TEHNICA EBRU

Atelierul de lucru este destinat persoanelor creative, sensibile şi cu dorinţă de rafinare a talentelor lor artistice. Cursul practic se va centra pe prezentarea şi practicarea unei tehnici de pictură inedite, cu origini orientale străvechi – tehnica Ebru. Pictura pe apă permite deplina libertate de exprimare cromatică şi este o tehnică ce face apel la spontaneitate şi imaginaţie.

Responsabile de această acţiune sunt două artiste plastice cu pregătire specializată în domeniul picturii şi cu experienţă în lucrul cu publicul.

Ateliere PESTISORUL DE AUR 
PESTISORUL de aur va fi modelat si pictat de cei mici! Oare ce dorinte vrem sa ne indeplineasca?! Cu siguranta copiii vor avea cele mai nastrusnice idei!

In rotunda va fi amenajat un mini parc de distractii cu carusel, trenulet, bungee jumping , joc de hokey, piscina cu bile, roata cu premii si surprize.

EVENIMENTE de 1 IUNIE 2015 în BUCUREȘTI:

Pe alee va fi o SERBARE CAMPENEASCA , pentru ca cei mari sa nu se plictiseasca. Vor putea servi incepand de la meniu de pui, porc si vita, sarmalute maramuresene, placinte calde cu branza, pana la fructe de mare- caracatite, calamari, creveti, raci.

De asemenea puteti vizita expozitia cu vanzare: produse mestesugaresti, suveniruri, produse handmade pentru copii, bijuterii lucrate manual, dulciuri de casa.

Programul artistic va fi atat pentru cei mici cat si pentru cei mari si va incanta publicul pe tot parcursul evenimentului.

CONCURS ”MISS 1 IUNIE’- editia a III-a

 Fetitele cu varste cuprinse intre 07-10 ani vor fi asteptate sa se inscrie pentru concursul de Miss, care va avea loc PE
SCENA in ziua de 1 iunie orele 16.00-18.00.

INSCRIERILE SE VOR FACE LA SCENA INTRE 28 MAI-01 IUNIE, INTRE ORELE 16.00-20.00.

Cookies