BAZAR

Eveniment inedit: Vino și adoptă o pisică „din copac”, în Centrul Istoric

Pisicile care participă la evenimentul Streetcats pentru a fi date spre adopție sunt pisici salvate de pe stradă. Pisicile sunt mai întâi deparazitate intern și extern, vaccinate și apoi date spre adopție. Sâmbătă, pe 14 septembrie, la cafeneaua La mine-n copac, aflată pe strada Lipscani cu intrarea din pasajul Șelari, va avea loc a cincea ediție a evenimentului Streetcats, Adoptă o pisică din copac. Evenimentele de adopție pisici ale străzii organizate de Streetcats au devenit în scurt timp populare, fiind singurul eveniment de acest gen care nu aparține de o asociație de animale și oferă posibilitatea cât mai multor oameni să intre în contact cu pisicile străzii, sănătoase și bucuroase.

Streetcats este un proiect urban independent, al cărui scop este de contribui la reducerea numărului de pisici abandonate pe stradă prin organizarea de evenimente de adopții pisici.

Aflat la cea de-a șaptea ediție, evenimentul Streetcats a oferit posibilitatea multor pisicuțe abandonate pe stradă, de diferite vârste, să își găsească un cămin stabil.

Prin acest eveniment de adopții Streetcats intenționează să găsească stăpâni cât mai multor pisici abandonate pe stradă care nu beneficiază de sprijinul vreunei asociații de animale.

Streetcats este un proiect finanțat din fonduri proprii. Streetcats nu este o asociație și nici un ONG, adică nu primește donații în bani. Singurele donații care se fac sunt la eveniment și sunt sub formă de hrană pentru pisici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button