Eveniment în Parcul Titan din Sectorul 3. Bucureștenii sunt invitați, astăzi, la „Ave Maria Symphonic Pops”

15 aug. 2022
891 afișări
Eveniment în Parcul Titan din Sectorul 3. Bucureștenii sunt invitați, astăzi, la „Ave Maria Symphonic Pops”
Eveniment în Parcul Titan din Sectorul 3. Bucureștenii sunt invitați, astăzi, la „Ave Maria Symphonic Pops”. Imagine simbol: Pexels

Luni, 15 august, bucureștenii sunt invitați la un eveniment în Parcul Titan din Sectorul 3. „Ave Maria Symphonic Pops” va avea loc la scena din apropierea lacului IOR.

Eveniment în Parcul Titan din Sectorul 3

Luni seară, 15 august 2022, începând cu ora 19:30 are loc evenimentul cultural – artistic „Ave Maria Symphonic Pops”, în Parcul Titan din Sectorul 3. Mai exact, spectacolul va avea loc la scena din apropierea lacului IOR (accesul se face din Bulevardul Liviu Rebreanu).

Mai mulți artiști din zone muzicale diferite se vor întâlni pentru a propune spectatorilor un repertoriu special creat. Orchestrațiile vor fi inedite, astfel se va sublinia caracterul universal al muzicii, văzută drept limbaj comun de comunicare, dar și mijloc de promovare a diversității culturale românești și internaționale.

Spectacolul durează două ore, în intervalul orar 19:30 – 21:30 și cuprinde:

  • piese religioase, adecvate specificului celei mai mari sărbători a verii, „Adormirea Maicii Domnului”,
  • capodopere muzicale din muzica clasică, hip-hop, folk, pop, jazz și rock,
  • aranjamente orchestrale originale, interpretate de artiști de referință ai scenei românești și internaționale.

„Ave Maria Symphonic Pops”

„Spectatorii sunt invitați într-o călătorie muzicală fascinantă împreună cu Orchestra Simfonică București, Andrei Tudor Band, Grupul vocal Acapella și soliștii: Luminița Anghel, Alina Manole, Puya, Marius Preda, Nick Casciaro, George Miron, Ovidiu Lazăr și Mihai Sebastian, sub bagheta compozitorului și dirijorului Andrei Tudor”, transmite Primăria Sectorului 3.

De asemenea, aranjamentele orchestrale vor fi realizate de Ionel Tudor, Andrei Tudor, Adi Yeshaya, Danilo Riccardi și Giuseppe Gadau.

Bine de știut:

  • intrarea în cadrul evenimentului este gratuită, iar accesul în spațiul în care va avea loc spectacolul se face începând cu ora 19:00.
  • scena este amplasată în Parcul Titan, aproape de intrarea în care se află Globul Pământesc/ Statuia Calul Titanilor (acces din Bulevardul Liviu Rebreanu).

Cookies