Eveniment de Ziua Națională în Parcul IOR. Petrecere românească, cu hore și taraf, organizată de Primăria lui Negoiță

28 nov. 2022
530 Afișari
Eveniment de Ziua Națională în Parcul IOR. Petrecere românească, cu hore și taraf, organizată de Primăria lui Negoiță

În București, pe lângă parada militară de la Arcul de Triumf, primăria lui Negoiță anunță că se organizează o peterecere cu hore și taraf în Parcul IOR.

UPDATE, 1 decembrie: A fost anulat concertul trupei Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, inclus în evenimentul dedicat Zilei Naționale a Romaniei. Acesta va fi reprogramat în perioada următoare. Cristi Minculescu a anunțat că „s-a luat la trântă” cu o viroză respiratorie, care îl împiedică să cânte și să fie alături de public.

„Cu tristețe, trebuie să anunț imposibilitatea participării”. Sursa foto: Facebook/ IRIS - Cristi Minculescu, Valter& Boro
„Cu tristețe, trebuie să anunț imposibilitatea participării”. Sursa foto: Facebook/ IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro

Știrea inițială

Eveniment de Ziua Națională în Parcul IOR

Evenimentul de 1 Decembrie, începe de la ora 18:00 și va avea cel puțin trei momente artistice.

Reputatul Ansamblu Rapsodia Carpaților va include în programul artistic dansuri autentice din diferite zone istorice ale țării și hore, ”tocmai pentru a trasa împreună un arc – imaginar – peste timp”.

În afară de Ansamblul Rapsodia Carpaților, vor urca pe scenă Fanfara Angelys sub bagheta maestrului dirijor Marius Fircă și trupa IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro.

”Vă invităm să simțiți și sărbatoriți românește, pe 1 Decembrie, începând cu ora 18.00, în Parcul Al. I. Cuza, la scena din capătul aleii principale., precizează pe pagina de Facebook, direcția Evenimente sector trei din Primăria Sectorului 3.

Joi, 1 Decembrie, în Piața Arcului de Triumf va avea loc Parada Militară la care vor fi prezenți peste 1.500 de militari români și străini.

Îți mai recomandăm și:

Cookies