Eveniment de 1 Iunie în București. Art Safari, deschis special de Ziua Copilului, cu un Family Ticket, un bilet pentru întrega familie

25 mai 2022
477 Afișari
Eveniment de 1 Iunie în București. Art Safari, deschis special de Ziua Copilului, cu un Family Ticket, un bilet pentru întrega familie

Art Safari va fi deschis special de 1 Iunie, de Ziua Copilului, și lansează Family Ticket, un bilet pentru întreaga familie.

În această zi, toți copiii au acces gratuit, iar adulții care îi însoțesc beneficiază de 50% reducere la bilete.

Programul de vizitare în Palatul Dacia-România, miercuri, 1 Iunie, este: 12:00 – 21:00.

Oraganizatorii anunță că biletele Family Tickets s-au pus deja în vânzare online, pe site-ul Art Safari: https://tickets.artsafari.ro/e și vor putea fi achiziționate și la intrare.

 

Art Safari Kids, locul în care copiii îi descoperă pe Picasso și Dali

La cea de-a 9-a ediție Art Safari, care se desfășoară până pe 7 august, vizitatorii pot vedea lucrări valoroase, printre care opere semnate de Picasso și Dali, dar și artă de patrimoniu de Theodor Aman și artă contemporană de Irina Dragomir.

Pe lângă cele 5 expoziții, se derulează și Art Safari Kids, un program educațional care cuprinde ateliere de creație pentru copii adaptate vârstei (3-12 ani), dar și pentru întreaga familie.

Copiii vor avea ocazia să afle cine este marele Picasso și să meargă pe urmele Cubismului, dar și să descopere Suprarealismul și de ce este Dali atât de fascinant.

Art Safari va putea fi vizitat în perioada 12 mai – 7 august 2022, de joi până duminică, în Palatul Dacia-România, din Centrul Vechi al Bucureștiului (str. Lipscani, nr. 18-20), între 12.00 și 21:00. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate pe https://tickets.artsafari.ro/e, dar și la fața locului.

Îți recomandăm și:

 

Cookies