ȘTIRI

Eveniment caritabil ~ Host Inhabiter, NOI, Teo si Alexandra

Host Inhabiter, NOI, Teo si Alexandra o sustin pe Andreea

Viata unui copil depinde de o interventie chirurgicala de corectie a unei malformatii cardiace.

Host Inhabiter, NOI, Teo si Alexandra te asteapta sambata, la un eveniment caritabil, ce are rolul de a ajuta o fetita de 6 ani, care are nevoie de o interventie chirurgicala de corectie a unei malformatii cardiace.

Intre orele 19.00 si 22.00 te asteptam la un targ caritabil de arta, cu dulciuri de casa.

Intrarea este 15 lei si reprezinta donatia ta pentru Andreea, aportul adus de tine in salvarea unei vieti.

Existenta Andreei este desprinsa, parca, din povestirile lui Slavici sau din romanele lui Rebreanu, profund rurala, eminamente simpla, dar pura, inocenta, legata cu ite puternice de pamant! Traieste alaturi de parinti si de cei doi frati mai mari, intr-o cumuna ieseana, iar lumea ei este contopita cu lumea satului sau.

Tetralogie Fallot – acesta este diagnosticul pe care Andreea Petronela Zota l-a primit in urma cu ceva timp.

Pentru aceasta interventie chirurgicala care ii poate salva viata, cat si pentru cheltuielile recuperarii postoperatorii, Andreea mai are nevoie de minim 2000 euro.

Mai multe detalii despre acest caz: http://fundatiamereuaproape.ro/andreea-petronela-zota-este-o-supravietuitoare-in-lupta-sa-pentru-viata/

Host Inhabiter — House outside the house. Promoveaza genuri ca deep/tech/ house

http://soundcloud.com/mothmanprophet/yoretrove

NOI — Este un dj/producator din Bucuresti, ce combina diferite tipuri de muzica, de la warm analog disco pana la soulful funky house si hipnotic techno. Muzica sa are influiente din: Kraftwerk, Giorgio Moroder, Space, Jarre, Koto si Daft Punk.

http://soundcloud.com/noinewneu

Teo — Deep house, nu disco, cosmic & balearic beats, chicago & detroit house, tech, ritmuri diferite, pe care le-am descoperit in timp, alaturi de multi alti artisti si producatori. Stilul meu este influientat de Acos CoolKAs, Axel Boman si Zombie Disco Squad, acestia fiind un punct de referinta. Muzica este o calatorie intr-un timp in care totul era nou si suprinzator.

Alexandra — Este unul dintre acei ascultatori anonimi de muzica electronica, care “citeste printre randuri” si este interesata sa impartaseasca ritmuri de deep/minimal techno house. pasiunea ei pentru muzica a fost nou mod de comunicare cu exteriorul.

Un eveniment Merci Charity Boutique sprijinit de Hello Menthol si Cool Cat.

Parteneri media: Tilllate.com Romania, B365.ro, Sapte Seri, Metropotam.ro, Urban, UZR, Best Event, 220, Neaparat, SoFresh, AnyPlace, Beat Factor, Woobicha, Hype Street, Tataia, Feeder, ArtClue


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button