ARHIVA B365

Evaziune fiscală și vânzare de produse fără acordul titularilor mărcilor, la o firmă din Capitală

Acţiunea a fost demarată în baza datelor şi informaţiilor deţinute de către poliţiştii bucureşteni cu privire la faptul că, în activitatea comercială a acestei societăţi nu ar fi fost înregistrate în evidenţele contabile toate operaţiunile efectuate, în scopul sustragerii de la plata impozitelor datorate statului.

De asemenea, cu această ocazie au fost identificate mai multe articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii (centuri, coliere, curele, ochelari, eşarfe, broşe, mănuşi etc.), purtătoare ale unor mărci protejate pe teritoriul României, care erau comercializate fără acceptul titularilor mărcilor respective.

Prejudiciul cauzat Bugetului Consolidat al Statului şi titularilor de mărci protejate pe teritoriul României este de peste 500.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi punerea în circulaţie a unor produse purtătoare de mărci protejate pe teritoriul României fără acordul titularilor mărcilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button