EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, clasa a IV-a. Elevii susțin MIERCURI EVALUAREA NAȚIONALĂ la MATEMATICĂ

de:
26 mai 2015
0 Afișari
EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, clasa a IV-a. Elevii susțin MIERCURI EVALUAREA NAȚIONALĂ la MATEMATICĂ

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, CLASA A IV-A, MATEMATICĂ. Elevii de clasa a IV-a sunt testaţi la limba română, matematică şi limba maternă. Evaluarea competențelor la finalul clasei a IV-a a început pe 26 mai cu proba la limba română şi va fi urmată pe 27 mai de proba la matematică, potrivit Ministerului Educaţiei. Elevii au la dispoziţie 60 de minute pentru a rezolva subiectele.

VEZI AICI Modele de subiecte la Matematică, clasa a IV-a

VEZI AICI Modele de subiecte la Matematică, clasa a IV-a

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, CLASA A IV-A, MATEMATICĂ. Ultima evaluare a competențelor, cea la clasa a VI-a, va începe în 2 iunie cu proba de limbă și comunicare. Pe 3 iunie, va avea loc proba la matematică și științe ale naturii.

Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competențelor de înțelegere a textului scris în limba română și evaluarea competențelor de matematică. Potrivit metodologiei, testele elaborate pentru clasa a VI-a vizează evaluarea unor competențe din aria curriculară „Limbă și comunicare” și din aria curriculară „Matematică și științe ale naturii”.

Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul/ institutorul/ profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, CLASA A IV-A, MATEMATICĂ.  Rezultatele individuale obținute nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, precizează metodologia.

Cookies