EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014.Prima probă, cea la Limba Romană, începe LUNI. MODELE DE SUBIECTE ȘI BAREME

de:
21 iun. 2014
0 Afișari
EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014.Prima probă, cea la Limba Romană, începe LUNI. MODELE DE SUBIECTE ȘI BAREME

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014. MODELE DE SUBIECTE ȘI BAREME

Limba română – clasa a VIII-a – MODELE DE SUBIECTE la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. Pe 23 iunie se dă startul la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014, clasa a VIII-a, cu proba la Limba Română. EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014 va continua pe 24 iunie cu proba la Limba Maternă, iar pe 25 cu examenul la Matematică. Mai jos, calendarul complet la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014, clasa a VIII-a şi MODELE DE SUBIECTE la Limba română. De asemenea şi SUBIECTE şi BAREME la Limba română, clasa a VIII-a, din anii trecuţi.

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014, LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, clasa a VIII-a – MODELE DE SUBIECTE la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. De anul acesta,notele primite la EVALUAREA NAŢIONALĂ vor conta în proporţie de 75% pentru admiterea la liceu. O noutate o reprezintă şi faptul ca pe lângă probele actuale, pe viitor autorităţile vor să introducă şi un examen la o limbă străină, însă o asemenea măsură va putea fi luată începând cu 2016.

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014, LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, clasa a VIII-a – MODELE DE SUBIECTE laEVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat că subiectele nu vor fi mai grele ca anul trecut: “Am avut ani în care examenele au fost concepute ca şi cum ar fi olimpiade naţionale. Un profesor învaţă din primul an de facultate că evaluarea se face la nivelul clasei, şi nu în funcţie de cei mai buni cinci elevi din clasă. Asta se întâmplă. Subiectele de anul trecut au fost corect calibrate, anul acesta vom avea subiecte de acelaşi tip, nu cred că vor fi mai uşoare, nu cred că vor fi mai grele”.

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014, LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, clasa a VIII-a – MODELE DE SUBIECTE la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. Pricopie a anunţat că le-a spus inspectorilor să aibă grijă ca celebrul “protocol” să fie interzis: “Am cerut inspectorilor să verifice respectarea legalităţii, să interzică orice practică de colectare de bani, indiferent de motiv. Nu există subiectul . Organizarea acestor examene se poate face din fondurile alocate de la bugetul statului.

MODELE DE SUBIECTE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014

BAREM LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014 CLASA A VIII-A. Examenele propriu zise de Evaluare Naţională pentru elevii de clasa a VIII-a încep în data de 23 iunie 2014. Ordinul privind organizarea evaluării naționale pentru absolvenţii clasei a VIII-a în anul școlar 2013-2014 prevede că exemenele vor începe cu proba scrisă la Limba si literatura română, iar pe 1 iulie vor fi afișate rezultatele finale. Examenul va fi supravegheat video și în 2014, iar camerele vor fi instalate și în sălile în care se descarcă subiectele, precum și în sălile în care se evaluează lucrările scrise.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014 CLASA A VIII-A. Calendarul Evaluării Naţionale 2014, clasa a VIII-a

Calendarul Evaluării Naţionale 2014:
Încheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a: 13 iunie
Înscrierea la Evaluarea Naţională: 16 – 18 iunie
Limba si literatura română – proba scrisă: 23 iunie
Limba și literatura maternă – proba scrisă: 24 iunie
Matematică – proba scrisă: 25 iunie
Afişarea rezultatelor (până la ora 16.00): 27 iunie
Depunerea contestațiilor (orele 16.00 – 20.00): 27 iunie
Rezolvarea contestațiilor: 28 iunie – 30 iunie
Afișarea rezultatelor finale după contestaţii: 1 iulie

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014 CLASA A VIII-A. SUBIECTE ŞI BAREM DE CORECTARE la toate probele Evaluării Naţionale 2014, conform EDU.RO. 

EDU.RO Vezi aici MODELUL 1 DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la matematică

EDU.RO Vezi aici MODELUL 2 DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la matematică

EDU.RO Vezi aici MODELUL 3 DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la matematică

EDU.RO Vezi aici MODELUL 4 DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la matematică

EDU.RO Vezi aici MODELUL 5 DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la matematică

EDU.RO Vezi aici MODELUL 6 DE SUBIECTE şi BAREMUL DE CORECTARE la matematică.

Cookies