SMART CITY

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 CLASA A IV-a. Modele de SUBIECTE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 CLASA A IV-a

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-A

Model suplimentar LIMBA ROMÂNĂ, CLASA A IV-A, EVALUARE NATIONALA 2014

Model suplimentar MATEMATICĂ, clasa a IV-a, EVALUARE NATIONALA 2014

Model MATEMATICĂ CLASA A IV-A, EVALUARE NATIONALA 2014

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-A:. Elevii de clasa a a IV-a trebuiau să susţină testele de evaluare națională pe 6 mai. Ministrul Educației, Remus Pricopie, a motivat că evaluările au fost mutate cu aproape o lună pentru ca elevii să aibă timp să se familiarizeze cu aceste teste, pentru că sunt pe model internaţional. Evaluările care se fac în premieră anul acesta la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a. Rezultatele evaluărilor nu vor fi trecute în catalog.

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-ANoul CALENDAR stabilit de Ministerul Educaţiei este următorul:

CLASA a IV-a

– 28 mai 2014: – Limba Română

– 29 mai 2014: – Matematică

– 30 mai 2014: – Limba maternă. 

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-ALa aceste evaluari nu vor fi camere video, iar notele nu vor fi publice, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a precizat ca „ne intereseaza evaluarea de sistem”. „Noi la nivel national vom prezenta un raport ca la testele PISA in care vom spune cum stam pe fiecare competenta si vom transmite si masurile pe care trebuie sa le adoptam pentru a remedia problemele. E prima data cand facem aceste lucruri si vom continua anul viitor”, a continuat ministrul.

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-A.  Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competenţelor de înţelegere a textului scris în limba română, evaluarea competenţelor de matematică, iar pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale, care studiază în limba maternă, se administrează şi un test de evaluare a înţelegerii textului scris în limba maternă. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button