EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Actrița Monica Bârlădeanu, subiect de examen

de:
15 iun. 2015
0 Afișari
EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Actrița Monica Bârlădeanu, subiect de examen

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015.  Cursurile pentru elevii de clasa a VIII-a s-au încheiat, iar în perioada 15-17 iunie au loc înscrierile pentru susţinerea examenului de Evaluare Naţională 2015. Adolescenţii vor fi testaţi la limba şi literatură română, oral şi scris, limba maternă şi matematică. La prima probă cei care s-au pregătit pentru examen şi părinţii lor au constatat cu stupoare că au de analizat „aventurile Monicăi Bîrlădeanu” în America, test inclus, spre surprinderea tuturor de un profesor de specialitate în cartea respectivă, scrie click.ro. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Elevii primesc un text, un interviu, acordat cu ani în urmă de actriţă unei reviste mondene, în care sunt puşi la curent cu viaţa sentimentală a vedetei, rolurile din filme, stilul vestimentar, dar şi despre viaţa ei peste Ocean. Lăsând la o parte analiza morfologică a unor cuvinte subliniate şi alte cerinţe gramaticale, elevii trebuie să reţină oraşul din America pentru care actriţa a făcut o pasiune, dar şi câte roluri joacă în prezent, cerinţe notate cu patru puncte. Revoltaţi părinţii au luat imediat atitudine şi au semnalat pe reţele sociale cerinţele neobişnuite sperând că cineva va lua măsuri.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. „Iată dovezi că tineretul este îndobitocit din şcoală. La testul pentru Evaluare Naţională 2015 pentru clasa a 8-a, elevii trebuie să povestească despre aventurile Monicăi Bîrlădeanu (cine-o fi asta habar nu am, acum am auzit pentru prima dată de ea) în America şi să descrie un joc virtual de pe internet.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Daca vrei să distrugi o ţară, atunci ucide-i sistemul de învăţământ. Cum? O populaţie cu o educaţie slabă va vedea prea târziu ce i se plănuieşte de către clasa politică. (…) O populaţie cu o educaţie slabă nu va avea un nivel bun de pregătire şi de instruire şi astfel nu va putea ocupa decât funcţii şi poziţii în pătura de jos a societăţii. (…) Generaţia tânără e încurajată să devină o generaţie bolnavă care la rândul său va zămisli progenituri bolnave cu potenţial intelectual redus şi cu durată de viaţa din ce în ce mai scăzută”, a scris una dintre mămicile unui elev, supărată că astfel de personaje care îngroaşă paginile ziarelor şi revistelor mondene au ajuns inevitabil subiect de discuţie printre copiii de gimnaziu. 

Cookies