EVALUARE NATIONALA 2014 CLASA A VI-A. NOI MODELE DE SUBIECTE PE EDU.RO

de:
14 mai 2014
2 Afișari
EVALUARE NATIONALA 2014 CLASA A VI-A. NOI MODELE DE SUBIECTE PE EDU.RO

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A VI-A. Ministerul Educației a publicat noi modele de subiecte pentru testele de la EVALUARE NAȚIONALĂ 2014, pentru clasa a șasea. 

CLASA A VI-A

Model Matematică Evaluare Naţională clasa a VI-a.

Model suplimentar MATEMATICĂ, ȘTIINȚE ALE NATURII, CLASA A VI-A, EVALUARE NATIONALA 2014

Model suplimentar LIMBĂ ȘI COMUNICARE LIMBA FRANCEZĂ, CLASA A VI-A, EVALUARE NATIONALA 2014

Model suplimentar LIMBĂ ȘI COMUNICARE LIMBA ENGLEZĂ, CLASA A VI-A, EVALUARE NATIONALA 2014

EVALUARE NATIONALĂ 2014 . Elevii de clasa a a IV-a trebuiau să susţină testele de evaluare națională pe 6 mai. Ministrul Educației, Remus Pricopie, a motivat că evaluările au fost mutate cu aproape o lună pentru ca elevii să aibă timp să se familiarizeze cu aceste teste, pentru că sunt pe model internaţional. Evaluările se fac în premieră anul acesta la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a. Rezultatele evaluărilor nu vor fi trecute în catalog.

EVALUARE NATIONALĂ 2014. Noul CALENDAR stabilit de Ministerul Educaţiei este următorul:

CLASA a VI-a

– 5 iunie 2014: Limbă şi comunicare

– 6 iunie 2014: Matematică şi Ştiinţe ale naturii.

EVALUARE NATIONALĂ 2014. La aceste evaluari nu vor fi camere video, iar notele nu vor fi publice, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a precizat ca „ne intereseaza evaluarea de sistem”. „Noi la nivel national vom prezenta un raport ca la testele PISA in care vom spune cum stam pe fiecare competenta si vom transmite si masurile pe care trebuie sa le adoptam pentru a remedia problemele. E prima data cand facem aceste lucruri si vom continua anul viitor”, a continuat ministrul.

Cookies