SMART CITY

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-A. NOI MODELE DE SUBIECTE

EVALUARE NATIONALĂ 2014. Ministerul Educației a publicat noi modele de subiecte pentru testele de la EVALUARE NAȚIONALĂ 2014, pentru clasa a patra. 

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-A

Model suplimentar LIMBA ROMÂNĂ, CLASA A IV-A, EVALUARE NATIONALA 2014

Model suplimentar MATEMATICĂ, clasa a IV-a, EVALUARE NATIONALA 2014

Model MATEMATICĂ CLASA A IV-A, EVALUARE NATIONALA 2014

EVALUARE NATIONALĂ 2014 . Elevii de clasa a a IV-a trebuiau să susţină testele de evaluare națională pe 6 mai. Ministrul Educației, Remus Pricopie, a motivat că evaluările au fost mutate cu aproape o lună pentru ca elevii să aibă timp să se familiarizeze cu aceste teste, pentru că sunt pe model internaţional. Evaluările care se fac în premieră anul acesta la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a. Rezultatele evaluărilor nu vor fi trecute în catalog.

EVALUARE NATIONALĂ 2014. Noul CALENDAR stabilit de Ministerul Educaţiei este următorul:

CLASA a IV-a

– 28 mai 2014: – Limba Română

– 29 mai 2014: – Matematică

– 30 mai 2014: – Limba maternă. 

EVALUARE NATIONALĂ 2014. La aceste evaluari nu vor fi camere video, iar notele nu vor fi publice, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a precizat ca „ne intereseaza evaluarea de sistem”. „Noi la nivel national vom prezenta un raport ca la testele PISA in care vom spune cum stam pe fiecare competenta si vom transmite si masurile pe care trebuie sa le adoptam pentru a remedia problemele. E prima data cand facem aceste lucruri si vom continua anul viitor”, a continuat ministrul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button