SMART CITY

EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Miercuri începe EVALUAREA NAȚIONALĂ a elevilor de clasa a IV-a

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-A. Elevii de clasa a IV-a vor susține începând de miercuri evaluarea națională. 

CALENDAR EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A: 

– 28 mai 2014: – Limba Română

– 29 mai 2014: – Matematică

– 30 mai 2014: – Limba maternă.

EVALUARE NATIONALĂ 2014.  Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competenţelor de înţelegere a textului scris în limba română, evaluarea competenţelor de matematică, iar pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale, care studiază în limba maternă, se administrează şi un test de evaluare a înţelegerii textului scris în limba maternă.

MODELE SUBIECTE EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-A

Model suplimentar LIMBA ROMÂNĂ, CLASA A IV-A, EVALUARE NATIONALA 2014

Model suplimentar MATEMATICĂ, clasa a IV-a, EVALUARE NATIONALA 2014

Model MATEMATICĂ CLASA A IV-A, EVALUARE NATIONALA 2014

EVALUARE NATIONALĂ 2014 CLASA A IV-A . Următoarele evaluări vor avea loc la clasa a II-a între 2-4 iunie şi la clasa a VI-a între 5-6 iunie.  Durata alocată rezolvării testelor va fi de 25 de minute pentru fiecare test administrat la clasa a II-a şi 60 de minute pentru fiecare test administrat la clasa a IV-a şi la clasa a VI-a. Elevilor nu li se vor acorda note sau calificative, iar rezultatele obţinute nu se înregistrează în catalogul clasei. Totodată, rezultatele individuale nu se afişează şi nu se comunică public. Acestea vor fi valorificate la nivelul unităţii de învăţământ, prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde aceasta se impune, precum şi pentru informarea părinţilor ori a reprezentanţilor legali ai elevului asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate.

EVALUARE NATIONALĂ 2014. „Noi la nivel national vom prezenta un raport ca la testele PISA in care vom spune cum stam pe fiecare competenta si vom transmite si masurile pe care trebuie sa le adoptam pentru a remedia problemele. E prima data cand facem aceste lucruri si vom continua anul viitor”, a continuat ministrul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button