EVALUARE 2014: Testările elevilor de clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a. Vezi CALENDARUL EXAMENELOR

de:
23 apr. 2014
2 Afișari
EVALUARE 2014: Testările elevilor de clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a. Vezi CALENDARUL EXAMENELOR

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Evaluarile nationale pe care le vor sustine elevii la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor incepe in data de 28 mai si se vor finaliza pe 6 iunie, a anuntat astazi ministrul Educatiei, Remus Pricopie, informeaza Hotnews.com

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. S-a modificat astfel calendarul initial pus in dezbatere, asfel incat primii testati vor fi elevii de clasa a IV-a la Limba romana. Notele nu vor fi trecute in catalog, evaluarile se vor desfasura in clasa, elevii nu vor fi separati cate unul in banca, insa testele vor fi pe mai multe numere, astfel incat doi elevi care stau unul langa celalalt nu vor avea acelasi subiecte, a precizat Pricopie.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Calendarul evaluarilor nationale de la finalul claselor a II-a, a IV-a, a VI-a:
28 mai 2014: Clasa a IV-a – Limba romana
29 mai 2014: Clasa a IV-a – Matematica
30 mai 2014: Clasa a IV-a – Limba materna
2 iunie 2014: Clasa a II-a – Scris-citit Limba romana
3 iunie 2014: Clasa a II-a – Scris-citit Limba materna
4 iunie 2014: Clasa a II-a – Matematica
5 iunie 2014: Clasa a VI-a – Limba si comunicare
6 iunie 2014: Clasa a VI-a – Matematica si Stiinte ale naturii

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. La aceste evaluari nu vor fi camere video, iar notele nu vor fi publice, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a precizat ca „ne intereseaza evaluarea de sistem”. „Noi la nivel national vom prezenta un raport ca la testele PISA in care vom spune cum stam pe fiecare competenta si vom transmite si masurile pe care trebuie sa le adoptam pentru a remedia problemele. E prima data cand facem aceste lucruri si vom continua anul viitor”, a continuat ministrul.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Acesta a anuntat ca o alta modificare este legata de evaluarea de la finalul clasei a IV-a. „In legea educatiei nationale se vorbeste despre o pilotare la nivelul clasei a IV-a, in timp ce noi am decis ca aceasta evaluare sa se desfasoare la nivelul tuturor claselor”, a explicat Pricopie.

Model Limba engleză Evaluare Naţională clasa a VI-a

Model Limba franceză Evaluare Naţională clasa a VI-a

Model Matematică Evaluare Naţională clasa a VI-a.

– See more at: http://www.b365.ro/evaluare-2014-calendarul-examenelor-sustinute-de-elevii-de-clasa-a-ii-a-a-iv-a-si-a-vi-a-modificat_206709.html#sthash.YiD21OKH.dpuf

Model Limba engleză Evaluare Naţională clasa a VI-a

Model Limba franceză Evaluare Naţională clasa a VI-a

Model Matematică Evaluare Naţională clasa a VI-a.

Fiecare test este elaborat pentru a putea fi rezolvat  în 60 de minute.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. În urma administrării testelor elevilor nu li se vor acorda note sau calificative, iar rezultatele obţinute nu se înregistrează în catalogul clasei. Acestea sunt valorificate la nivelul unităţii de învăţământ, prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde aceasta se impune, precum şi pentru informarea părinţilor ai elevului asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate. 

Cookies