Evacuarea forțată a lui Traian Băsescu din vila de protocol din Primăverii devine posibilă. Anunțul făcut astăzi de RAAPPS

25 mai 2022
2047 Afișari
Evacuarea forțată a lui Traian Băsescu din vila de protocol din Primăverii devine posibilă. Anunțul făcut astăzi de RAAPPS
Traian Băsescu | sursa foto: Inquam Photo

Regia Autonomă «Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat» (RAAPPS.) anunță astăzi, printr-un comunicat, că termenul până la care care fostul preşedinte Traian Băsescu trebuia să elibereze vila de protocol din Primăverii a experiat de luni și că locatarul vilei de pe strada Gogol a fost notificat deja. RAAPPS anunță că, dacă Traian Băsescu ignoră notificarea, încep procedurile de evacuare:

Prin notificarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) din data de 28.03.2022, Dlui. Traian Băsescu, beneficiarul contractului nr. 1.905/19.02.2015 având ca obiect folosinţa gratuită a imobilului- reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, i s-a comunicat faptul că în termenul prevăzut de lege de 60 de zile de la încetarea contractului, atât Dumnealui, cât şi membrii familiei au obligaţia de a elibera şi de a preda reşedinţa oficială.

Îți recomandăm să citești și:

 

RRAPPS: Dacă T. Băsescu nu dă curs notificării, demarăm procedurile de evacuare

Termenul legal până la care Traian Băsescu și familia sa erau obligați să elibereze și să predea vila a exprirat după 60 de zile de la decizie, adică luni, pe 23 mai 2022:

Întrucât imobilul menţionat nu a fost eliberat şi predat către R.A.-A.P.P.S., fostul Preşedinte al României a fost notificat, în acest sens, prin executor judecătoresc. Precizăm faptul că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, vom demara procedurile de evacuare.

Când se va muta Traian Băsescu? „Atunci când e gata apartamentul nou”

Traian Băsescu a declarat astăzi că a primit notificarea și că nu s-a mutat pentru că nu-s gata amenajările în apartamentul pe care l-a cumpărat, că n-a apucat să semneze contractele pentru utilități și, în plus, nici nu i-a venit biblioteca pe care a comandat-o.

În primul rând nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţie undeva.Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică.

În concluzie, Traian Băsescu a spus că se va muta din vila de pe Gogol atunci când o să fie locuibil apartamentul nou.

Cookies