Copil în comă alcoolică, salvat în Sectorul 2, la o evacuare forţată FOTOGALERIE

de:
19 aug. 2011
0 Afișari
Copil în comă alcoolică, salvat în Sectorul 2, la o evacuare forţată FOTOGALERIE

În această dimineaţă am găsit un copil de 10 ani în comă alcoolică. dacă noi nu ajungeam aici, el murea„, a declarat Georgescu Mariana, director în cadrul Primăriei Sector 2.

Copilul de 12 ani gasit în comă alcoolică a fost dus la Spitalul Grogore Alexandrescu. În urmă cu puţin timp băiatul s-a trezit şi are o stare generală bună, potrivit unor surse medicale. Copilul ştie cum îl cheamă şi le-a spus medicilor data naşterii. Poliţiştii l-au identificat si acum îi cauta pe parintii micutului.

De altfel, autorităţile recunosc că zona reprezenta un focar de infecţie, dar şi unul de infracţionalitate.

Toate aceste persoane nu făceau decât să pornească în timpul nopţii sau al zilei la furat, copii cerşeau, la furturi din buzunare, spargeri de case. Beţii, scandaluri. Au fost numeroase reclamaţii din zonă de aceste fapte„, a declarat Georgescu Mariana, director în cadrul Primăriei Sector 2.

Oamenii recunosc că au fost înştiinţaţi că vor fi evacuaţi, dar nu s-au aşteptat ca acest lucru să se şi întâmple. „Unde să ne mai luăm bagajele? Da ce am mai avut timp să-mi iau vreun lucru de aici? A zis că ne evacuează, dar nu ne-au dat niciun termen, nu ne-a zis să evacuăm„, a spus un locatar.

Unul din locatarii imobilului s-a opus evacuării şi a ameninţat angajaţii Primăriei Sectorului 2, motiv pentru care aceştia au recurs la încătuşarea lui în vederea reţinerii.

În circa 40 de minute de la începerea acţiunii, toate cele 100 de persoane au fost ridicate de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 care a început verificarea acestora în vederea stabilirii identităţii locatarilor ilegali.

Deşi nu aveau locuri de muncă, în camerele acestora a fost găsită aparatură electronică şi electrocasnică de valoare provenită, după toate indiciile, din furturile comise de-a lungul timpului, aparatură care va fi inventariată în vederea identificării păgubaşilor.

Chiar dacă trăiau în condiţii mizere, printre şobolani şi munţi de gunoai, oamenii erau mulţumiţi că aveau un acoperiş deasupra capului. Mulţi dintre ei nu ştiu încotro să o ia acum. „Am plătit ce se plătea, chirie. Nu ştiu unde o să ne ducem„, a spus o locatară.

Clădirea în care au locuit până acum cele aproximativ 100 de persoane va fi demolată în cel mai scurt timp.

Sursa:Primăria Sectorului 2

Cookies