ARHIVA B365

Evacuare cu executorii judecătoreşti la Asociația „21 Decembrie”

„Este vorba de o hotărâre judecătorească care este dată din vară. RA APPS-ul, Ministerul de Finanțe, Primăria Capitalei și Asociația ’21 Decembrie’ au contestat acea hotărâre, avem termen pe 18 martie, între timp survine această executare, ei ne-au trimis în urmă cu aproximativ două săptămâni că în opt zile vor veni. Am vorbit cu domnul avocat la ultimul termen și mi-a spus să stau liniștit”, a declarat miercuri președintele asociației, Teodor Mărieș, potrivit Agerpres.

El a adăugat că va lăsa toate documentele asociației la sediu, pentru că nu are nimic de ascuns.

„Acte financiar-contabile, istoria Revoluției, actele asociației, corespondența cu toate instituțiile statului și așa mai departe, inclusiv dosarele victimelor care sunt pregătite pentru Înalta Curte și pentru Parchet, tot ce are asociația rămâne aici. Vor să-și bată joc de ele, să-și bată joc de Coposu, de istoria asociației și de tot ce vor ei”, a spus Mărieș.

Potrivit acestuia, asociația că nu are unde să mute toate documentele și, prin urmare, lasă totul în sediu.

„Eu, când am venit, am găsit acest sediu pierdut. În urmă cu 13 ani, când am fost ales președinte, l-am găsit pierdut, definitiv și irevocabil, după trei ani a fost casată hotărârea, după încă doi ani, adică din 2007, s-a reluat procesul, RAAPPS nevrând să aloce imobilul pe Legea 10, pentru că a considerat că n-are acte suficiente, iar din 2007 ne judecăm din nou și pot să spun că, după 14 ani de proces, eu nu am văzut niciodată cine sunt proprietarii. Gianni Grigore, unul dintre cei care revendică imobilul, din Germania — am o hârtie din partea statului german că n-a locuit niciodată la adresa pe care inclusiv acum a utilizat-o în instanță”, a explicat Mărieș.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button