EUROVISION, 6 MAI 2014: Cristina Scarlat (Moldova) nu s-a calificat în finala EUROVISION 2014

de:
07 mai 2014
0 Afișari
EUROVISION, 6 MAI 2014: Cristina Scarlat (Moldova) nu s-a calificat în finala EUROVISION 2014

EUROVISION, 6 MAI 2014:  Se pare că piesa „Wild Soul” şi show-ul pe care l-a prezentat cântăreaţa din Moldova în semifinala din această seară nu a impresionat.

EUROVISION, 6 MAI 2014:  Ţinuta ei a fost compusă dintr-o rochie de mătase albastră combinată cu o armură din piele şi elemente din metal. La un moment dat, artista şi-a smuls meşa ataşată de părul blond, fiind comparată de organizatorii concursului cu personajul de desen animat Mulan. Unii internauţi au comentat pe reţelele de socializare că tocmai acest gest i-a jucat festa, informeaza Adevarul.ro.

EUROVISION, 6 MAI 2014:  Astfel, Moldova nu a ajuns printre cele zece ţări care au fost alese de publicul european după prima semifinală a concursului. Este vorba de Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda, Islanda.

EUROVISION, 6 MAI 2014:  A doua semifinală va avea loc pe 8 mai, când vor concura reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovi cu „Miracle”, şi vor fi aleşi alţi zece finalişti. Cele cinci mari state finanţatoare ale Eurovisionului, Italia, Marea Britanie, Franţa, Germania şi Spania s-au înscris automat în finală.

Cookies