EUROVISION 2016. Ovidiu Anton NU vrea să cânte alături de Republica Moldova la Eurovision 2016

de:
26 apr. 2016
0 Afișari
EUROVISION 2016. Ovidiu Anton NU vrea să cânte alături de Republica Moldova la Eurovision 2016

EUROVISION 2016. „Ma inclin in fata fratilor nostri din Moldova, este un gest extraordinar, unic si nobil. Pentru ca stiu cata munca este in pregatirea unui astfel de moment si cat de important este Eurovisionul pentru cariera unui artist nu vreau sa afectez in vreun fel prestatia Lidiei pentru care a investit atata energie. Este o piesa care i se potriveste de minune si oricat imi doresc sa fiu pe scena la care am visat, nu pot accepta sa o fac aducand riscuri pentru alti artisti. Eu imi doresc sa cant la Stockholm , imi doresc sa cant Moment of Silence pentru toti, romani, moldoveni si pentru fanii eurovision de pretutindeni”, a scris Ovidiu Anton pe Facebook.

„Succes, Lidia, este momentul tau si ai sa stralucesti! Multumesc inca o data pentru acest gest deosebit. Nu voi uita niciodata”, incheie Ovidiu Anton.

Citeşte şi PRIMA REACŢIE a lui Ovidiu Anton, după excluderea României de la EUROVISION 2016

EUROVISION 2016. Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision Song Contest 2016, anunță, într-o postare pe Facebook, că a primit înștiințarea oficială prin care i se spune că nu va participa la acest concurs din cauza excluderii României din competiție, adăugând că încearcă să nu se lase dus de val și menționează că este „nedrept”.

Anul acesta, la Eurovision participa 43 de tari, dintre care 18 concureaza in prima semifinala, cea din 10 mai, iar 19 tari lupta in cea de-a doua semifinala, pe 12 mai. Romania trebuia sa concureze in a doua semifinala, dar a fost eliminata din competitia de la Stockholm din cauza datoriilor Televiziunii Romane.

EUROVISION 2016. România EXCLUSĂ de la EUROVISION din cauza datoriilor TVR

EUROVISION 2016. România NU va participa la ediţia din acest an a EUROVISION din cauza datoriilor pa care Televiziunea Română le are la organizatorii acestui concurs. Datoriile se ridică la suma de aproximativ 10 milioane euro. Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunţat că nu a fost găsiă soluția tehnică și legală pentru a plăti suma necesară participării la Eurovision. 

Cookies