BAZAR

EUROVISION 2015. Care sunt piesele calificate în finala EUROVISION 2015 după semifinala de joi

EUROVISION 2015. UPDATE: Iată câştigătorii celei de-a doua semifinale Eurovision 2015:

Lituania

Polonia

Slovenia

Suedia

Norvegia

Muntenegru

Cipru

Azerbaijan

Letonia

Israel

Voltaj s-a calificat, marti, in finala Eurovision 2015. Pentru că emoțiile competiției s-au mai risipit după calificarea în Finala Eurovision 2015, reprezentanții României s-au relaxat, miercuri, alături de familiile lor, în Prater, unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracții europene. Alături de ei, a fost și Ionuț, cel care a dat chip mesajului piesei și campaniei „De la capăt”.

Apoi, joi, trupa Voltaj a avut programat un concert pentru fanii Eurovision, în piața din fața Primăriei Vienei, la Eurovision Village, unde reprezentanții României au fost încurajați și aplaudați chiar și în timpul probelor de sunet.

Vezi aici: Care sunt piesele câştigătoare în prima semifinală Eurovision 2015.

EUROVISION 2015 LIVE. În această seară, reprezentanţii altor 17 ţări vor avea emoții. Începând cu ora 22.00, ei vor urca pe scena de la Wiener Stadthalle, pentru calificarea în finala din 23 mai, scrie HotNews.ro.

Azerbaijan, Cipru, Cehia, Elveția, Islanda, Irlanda, Israel, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Slovenia și Suedia sunt țările care intră astă seară în concurs. În afară de locuitorii acestor țări, votează în această semifinală și fanii Eurovision din Germania, Italia, Marea Britanie și Australia. Doar 10 din cei 17 concurenți vor merge mai departe, în Finală.

Iată melodiile care concurează în această seară pentru finala Eurovision 2015:

EUROVISION 2015 LIVEFinala Eurovision 2015 in care se vor confrunta cei 20 de concurenti calificati va avea loc sambata, 23 mai 2015.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button