EUROVISION 2015: Duminică este finala națională. Ordinea în care urcă pe scenă artiştii

de:
06 mart. 2015
0 Afișari
EUROVISION 2015: Duminică este finala națională. Ordinea în care urcă pe scenă artiştii

EUROVISION 2015. Deschiderea va fi făcută de Călin Goia şi colegii lui de la Voltaj, care o iau „De la capăt” cu o nouă participare la Eurovision, urmaţi de cei din trupa Băieţii („Dragostea în lanţuri”) şi Tudor Turcu („Save Us”). Apoi, în finala naţională se schimbă ritmul şi se trece la „Chica latina”, interpretată de Aurelian Temişan şi Alexa.

EUROVISION 2015. În continuare, Rodica Aculova va cânta despre lumina ei („My Light”), Blue Noise vor încerca să convingă publicul că „Love Won’t Run Away”, iar Ovidiu Anton, aflat pentru a patra oară la Eurovision România, va demonstra audienţei că este un supravieţuitor („Still Slive”).

A opta va intra în concurs Lara Lee. Astfel, la încheierea finalei, artista va afla dacă „Superman” va avea forţa să o trimită la Viena sau dacă ritmul disco va fi suficient de convingător pentru a-i scoate câştigători pe cei de la Super Trooper („Secret Place”).

EUROVISION 2015. „A Million Stars” este interpretată de Luminiţa Anghel, la 10 ani de la urcarea pe podiumul Eurovision Song Contest, când a reprezentat România la Kiev. Luminiţa Anghel va fi urmată de Cristina Vasiu, care va interpreta „Nowhere” pe scena Eurovision de la Craiova.

Concursul se va încheia cu povestea de dragoste a suedezilor de la CEJ („We Were In Love”).

Lista completă a celor 12 melodii calificate:

A million stars  – Luminiţa Anghel

Chica latina – Aurelian Temişan feat. Alexa

De la capăt – Voltaj

Dragoste în lanţuri – Băieţii

Love won’t run away – Blue Noise

My light  – Rodica Aculova

Nowhere – Cristina Vasiu

Save us  – Tudor Turcu

Secret place – Super Trooper

Still alive – Ovidiu Anton

Superman – Lara Lee

We were in love – CEJ

Selecţia naţională Eurovision România va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20.30.

EUROVISION 2015. Toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate în privinţa subiectului Eurovision se găsesc pe eurovision.tvr.ro.






Cookies