EUROVISION 2015. Cum arată scena EUROVISION – Stadthalle Viena. FOTO

de:
07 mai 2015
0 afișări
EUROVISION 2015. Cum arată scena EUROVISION - Stadthalle Viena. FOTO

EUROVISION 2015. EUROVISION 19, 21, 23 MAI. Pregătirile pentru marele show din capitala austriacă sunt în toi, iar producătorii Eurovision 2015 promit experienţe de neuitat, la care vor contribui scena impresionantă şi spectacolul de lumini, arată realitatea.net.

O scenă imensă, sub forma unui ochi uriaş, un spectacol de lumini şi 1.300 de piloni luminiscenţi, care îi vor introduce pe spectatori într-o atmosferă de sărbătoare. Cam aşa va arăta spectacolul Eurovision 2015, la a 60-a aniversare.

Scena va avea o lăţime de 35 de metri şi o înălţime de 16 metri. Nu este chiar atât de mare, încât artiştii să se piardă în fundalul acesteia. Pe noi ne interesează ca aceştia să fie în centrul evenimentului. Am participat la câteva repetiţii în ceea ce priveşte efectele de lumină şi trebuie să vă spun că sunt foarte reuşite, a declarat producătorul executiv Eurovision 2015, Edgard Bohm.

f

EUROVISION 2015. EUROVISION 19, 21, 23 MAI. Scena este doar o parte a decorului care îi aşteaptă pe spectatori în centrul Vienei, la Wiener Stadthalle. Ediţia de anul acesta se va desfăşura în 3 etape: pe 19, 21 şi 23 mai.

Anul acesta, pentru prima dată în istoria concursului, va participa şi o ţară non-europeană, Australia.

Sloganul de anul acesta este „Construim punţi”. Şi nu există punte mai mare decât cea dintre Europa şi Australia. Ne-am străduit mult ca Australia să poată participa şi, într-un final, am reuşit. Cifra 40 – 40 de ţări participante – reprezintă de asemenea un record, a subliniat producătorul evenimentului.

Eurovision 2015. Trupa Voltaj, care ne reprezintă anul acesta la Eurovision, a lansat videoclipul piesei „De la căpat” cu traducerea în 12 limbi europene.

EUROVISION 2015. EUROVISION 19, 21, 23 MAI. „Deşi avem în spate o istorie veche şi peste o mie de concerte, şi pentru noi un asemenea eveniment e o premieră şi abia aşteptăm să trăim această experienţă”, spune Călin Goia, solistul trupei.

Cookies