BAZAR

EUROVISION 2014. Solistul trupei Bere Gratis: Ori ne retragem noi, ori Liana Stanciu

EUROVISION 2014. Acuzaţi de conflict de interese, solistul Bere Gratis, trupă calificată în finala Selecţiei Naţionale Eurovision, şi soţia lui, şefa delegaţiei României la acelaşi concurs muzical, au luat o decizie surprinzătoare: nu vor merge pentru nimic în lume împreună la marea finală de la Copenhaga.

EUROVISION 2014.  Invitat la emisiunea „Ring TV”, difuzată pe B1 TV, Mihai Georgescu, alias Miţă, a dezvăluit ce se va întâmpla dacă, ipotetic, ar fi votaţi să reprezinte în acest an România la Eurovision. „Ori ne retragem noi, ori se va retrage Liana”, a declarat, categoric, solistul formaţiei Bere Gratis.

EUROVISION 2014. Întrebat dacă melodia din concurs are şi o versiune în limba engleză, Miţă a explicat opţiunea lui de a cânta în română la selecţia naţională. „Dacă ajungem în Danemarca, vom cânta în engleză, evident, dar în România trebuie cântat în limba română. La noi nici nu s-a ascultat piesa şi piatra era deja pregătită. Mereu ne dăm cu părerea înainte de a avea cărţile pe masă. Oricum, orele exacte în muzică nu se dau în România”, susţine Miţă.

EUROVISION 2014. Reprezentantul României la Eurovision va fi desemnat la Braşov pe 1 martie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button