BAZAR

EUROVISION 2014: Şanse mari pentru România. Ce se întâmplă pentru prima dată după 24 de ani

EUROVISION 2014. Cu doar o lună înainte de marea finală de pe 10 mai, şefa Delegaţiei României la EUROVISION a dezvăluit, pentru „ring”, de ce în acest an avem şanse mai mari să câştigăm concursul.

„În premieră, vom fi sprijiniţi de guvern, căruia doresc să-i mulţumesc. E vorba de imaginea României, dar să nu credeţi că sunt bani mulţi. Spectaculos e că avem parte de susţinere. Delegaţia României va fi una normală, în jur de 12-14 oameni, inclusiv Paula şi Ovi. Avem doi artişti care pot cânta orice, oricând şi oriunde, beneficiem de sprijinul autorităţilor, aşa că anul acesta avem premise interesante pentru a câştiga”, a declarat Liana Stanciu.

EUROVISION 2014: O şansă în plus: intrăm pe scenă ultimii În urma tragerii la sorţi, s-a stabilit ca show-ul României să fie susţinut pe 8 mai, în a doua semifinală, ultimul înaintea votării. „România închide spectacolul, iar asta ne avantajează, gândiţi-vă că în doar câteva clipe după noi se va spune «Europa, votează!»”, a explicat Liana Stanciu.

Sursa: realitatea.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button