EUROVISION 2014 – ROMÂNIA, în a doua semifinală. Marți, live la TVR, prima semifinală

de:
06 mai 2014
0 afișări
EUROVISION 2014 - ROMÂNIA, în a doua semifinală. Marți, live la TVR, prima semifinală

EUROVISION 2014 – ROMÂNIA va mai avea de așteptat până joi pentru a intra în concurs. Marți, alte 16 țări se luptă în prima semifinală a concursului EUROVISION 2014, de la Copenhaga. 

De la ora 22:00, TVR1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ transmit în direct spectacolul de la Copenhaga.

EUROVISION 2014 LIVE PRIMA SEMIFINALĂ, ASTĂZI, 6 MAI, ÎN DIRECT LA TVR. Vor intra în concurs 16 ţări, printre care şi Moldova, reprezentată anul acesta de Cristina Scarlat care va interpreta piesa „Wild Soul”.

EUROVISION 2014 LIVE. Joi, TVR va transmite în direct a doua semifinală, la care va participa şi România, reprezentată de Paula Seling şi Ovi cu piesa „Miracle”.

EUROVISION 2014 LIVE PRIMA SEMIFINALĂ, ASTĂZI, 6 MAI, ÎN DIRECT LA TVR. În semifinale au drept de vot doar telespectatorii care urmăresc compeţiţia la televiziunile publice în ţarile participante sau în ţarile „celor 5 mari”+ţara gazdă, adică Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa şi Danemarca.

EUROVISION 2014 LIVE PRIMA SEMIFINALĂ, ASTĂZI, 6 MAI, ÎN DIRECT LA TVR. În prima semifinală vor intra în competiţie tările de mai jos, în această ordine, primele 10 dintre ele calificâdu-se în finală, în urma punctelor primite de la juriul de specialitate şi public

VEZI AICI TOATE MELODIILE CARE INTRĂ ÎN CONCURS ÎN SEMIFINALA DE MARȚI, 6 MAI

EUROVISION 2014: Paula Seling şi Ovi Jacobsen speră mai mult ca oricând că vor câştiga Eurovisionul. Reprezentanta ţării noastre este pusă în încurcătură, având ceva probleme de sănătate. Aerul rece al Danemarcei nu i-a priit, fiind acum în pauză vocală. Astfel, după ce a defilat pe covorul roşu la deschiderea oficială, Paula Seling a fost sfătuită să se trateze pentru a-şi reveni rapid.

EUROVISION 2014: Dacă pentru semifinala a doua, România are prima şansă să se califice în finala de pe 10 mai, când vine vorba de câştigat concursul, ţara noastră se află pe locul 10, cu o cotă de 41.00, în timp ce locul I este ocupat de Armenia, cu o cotă la pariuri de 2.75. Chiar şi în culisele Eurovision, se aud tot mai multe voci că reprezentantul Armeniei se află printre favoriţi,

Cookies