EUROVISION 2014. Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre jocurile murdare din spatele culiselor

de:
22 feb. 2014
1 Afișari
EUROVISION 2014. Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre jocurile murdare din spatele culiselor

EUROVISION 2014. Revoltat că nume mari au fost eliminate din cursa pentru marea finală a selecţiei naţionale Eurovision, Mihai Trăistariu a făcut declaraţii care pot arunca în aer competiţia.

„Mi se pare dubios că au picat nume mari din muzica românească… Mă refer la alţi aşa zişi artişti, care n-au ce căuta la Eurovision… Eu ştiu foarte bine cum se face jurizarea. Membri juriului se mănâncă între ei, pentru că fiecare are câţiva favoriţi sau obligaţii şi trebuie să-şi apere interesul”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit spynews.ro.

CITEŞTE ŞI Scandal la EUROVISION. Un artist CONTESTĂ decizia juriului şi acuză existenţa unor PILE în TVR. 

Mihai a făcut parte din juriul care a ales piesele finale pentru Eurovision doi ani la rând şi cunoaşte foarte bine mecanismul după care se stabilesc finaliştii. Din păcate, spune el, deciziile nu sunt întotdeauna cele corecte. Pus în situaţia de a favoriza un artist sau altul, de fiecare dată, cântăreţul nu doar că a refuzat, dar a avertizat că va face publice aceste manevre care nu-şi au locul într-un astfel de concurs.

„Şi eu am primit telefoane când eram în juriu, şi nu o dată. Dar eu am refuzat să ajut sau să defavorizez pe cineva. Am fost corect şi am votat în funcţie de alte criterii. Din păcate, aşa se procedează. Nu pot spune că artiştii rămaşi în concurs nu sunt buni, sau nepregătiţi. Spun doar că, cei care au fost eliminaţi, au fost eliminaţi pe nedrept”, a mai comentat Trăistariu.

CITEŞTE ŞI Surpriza din acest an de la Eurovision: Ozana Barabancea participă la concurs. 

FINALA EUROVISION 2014. Pe 1 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu” din Braşov, va avea loc finala selecţiei naţionale pentru Eurovision 2014.

EUROVISION 2014: Ascultă piesele calificate în finala selecţiei naţionale. 

Cookies