EUROVISION 2014 LIVE.A DOUA SEMIFINALĂ,ASTĂZI, 8 MAI, ÎN DIRECT LA TVR. Ascultă piesele participante

de:
08 mai 2014
0 afișări
EUROVISION 2014 LIVE.A DOUA SEMIFINALĂ,ASTĂZI, 8 MAI, ÎN DIRECT LA TVR. Ascultă piesele participante

EUROVISION 2014 LIVE. A DOUA SEMIFINALĂ,ASTĂZI, 8 MAI, ÎN DIRECT LA TVR. Joi seară, 15 ţări dintre cele 37 participante, îşi prezintă show-urile în a doua semifinală a competiţiei. Românii vor sta cu sufletul la gură până la finalul show-ului, Paula Seling şi OVI având chiar a 15-a poziţie în concurs. Dacă se vor califica, artiştii noştri vor urca pe scena de la Copenhaga şi în finala din 10 mai.

EUROVISION 2014 LIVE. A DOUA SEMIFINALĂ,ASTĂZI, 8 MAI, ÎN DIRECT LA TVR. În total, 15 cântece se vor întrece, şi de data aceasta, pentru 10 locuri în concursul de sâmbătă. Ţările care concurează în Semifinala a doua sunt, în ordinea intrării în competiţie:

1. Malta: ‘Coming Home’ de Firelight

2. Israel: ‘Same Heart’ de Mei Finegold

3. Norvegia: ‘Silent Storm’ de Carl Espen

4. Georgia: ‘Three Minutes To Earth’ de The Shin şi Mariko

5. Polonia: ‘My S³owianie – We Are Slavic’ de Donatan şi Cleo

6. Austria: ‘Rise Like A Phoenix’ de Conchita Wurst

7. Lituania: ‘Attention’ de Vilija Mataèiunaite

8. Finlanda: ‘Something Better’ de Softengine

9. Irlanda: ‘Heartbeat’ de Can-Linn feat Kasey Smith

10. Belarus: ‘Cheesecake’ de Teo

11. Macedonia: ‘To The Sky’ de Tijana

12. Elveţia: ‘Hunter Of Stars’ de Sebalter

13. Grecia: ‘Rise Up’ de Freaky Fortune feat Riskykidd

14. Slovenia: ‘Round And Round’ de Tinkara Kovaè

15. România: ‘Miracle’ de Paula Seling şi Ovi.

EUROVISION 2014 LIVE. A DOUA SEMIFINALĂ,ASTĂZI, 8 MAI, ÎN DIRECT LA TVR. Notele juriilor din 18 ţări au fost acordate miercuri seară, când a avut loc ultima repetiţie dinaintea semifinalei. Joi, în ultimele 15 minute ale spectacolului ce va fi transmis live, este rândul publicului să îşi voteze favoriţii. În evaluarea Eurovision, votul publicului şi votul juriului de specialitate contează în egală măsură. Cei care doresc să se exprime în acest sens pot vota prin sms, telefon sau cu ajutorul aplicaţiei speciale Eurovision. Votul nu poate fi acordat ţării din care sună votantul.

EUROVISION 2014 se desfăşoară la Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops”.

EUROVISION 2014 LIVE. A DOUA SEMIFINALĂ,ASTĂZI, 8 MAI, ÎN DIRECT LA TVR. Danemarca a mai găzduit concursul EUROVISION în 2001, când fraţii Olsen au câştigat concursul, cu cântecul „Fly on the Wings of Love”.

Cookies