BAZAR

EUROVISION 2014: Femeia cu barbă se bate cu Paula Seling și OVI pentru premiu

Publicatia britanica The Independent a gasit-o deja pe cea mai controversata concurenta din acest an – este vorba despre Conchita Wurst din Austria pe care presa din Europa a comparat-o deja cu celebra Dana International.
Nascuta in Columbia, Conchita are 24 de ani, iar numele sau real este Tom Neuwirth. Nu a vrut sa renunte la barba desi se considera femeie si a suferit numeroase operatii pentru a-si schimba sexul. Spune despre ea ca este un simbol al tolerantei si sustine libertatea artistica, informează stirileprotv.

Rusia trimite doua gemene la Eurovision 2014, Anastasiya si Maria care au castigat Eurovision Junior in 2006. Ucraina in schimb a ales-o reprezentanta pe frumoasa Mariya Yaremchuk.

Casele de pariuri il considera favorit in acest an pe Aram MP3 din Armenia. Aram Sargsyan este cantaret, actor, comediant si om de televiziune si se afla pentru prima data la Eurovision.

Suedia, Danermarca si Norvegia prin Carl Espen sunt cotate si ele cu sanse bune sa castige concursul, considera britanicii.
Romania, reprezentata de Paula Seling si Ovi, a fost cotata cu aceleasi sanse ca si Ungaria si Marea Britanie, de 14/1.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button