EUROVISION 2014: Cum votezi pentru România, la a doua semifinală EUROVISION 2014

de:
08 mai 2014
0 afișări
EUROVISION 2014: Cum votezi pentru România, la a doua semifinală EUROVISION 2014

EUROVISION 2014: Astăzi, spre deosebire de marți, românii au voie să participe la votul pentru cântecele înscrise în cea de a doua semifinală a concursului EUROVISION 2014. Totuși, românii pot vota doar pentru piesele altor țări, nu și pentru România, deci pentru piesa Miracle, cântată de Paula Seling și Ovi. Doar românii din afara țării vor avea șansa de a vota cu reprezentanții României la Eurovision.

EUROVISION 2014: 

EUROVISION 2014: ROMÂNIA Astăzi, de la ora 22.00, TVR1, TVR HD, TVRi și TVR+ vor transmite în direct de la Copenhaga cea de-a doua semifinală Eurovision. Paula Seling şi Ovi vor intra ultimii în concurs și se vor bate cu Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Macedonia, Elveţia, Grecia şi Slovenia. În finala din 10 mai vor merge mai departe doar zece piese.

Moldova nu a trecut de semifinală. După prima semifinală, care a avut loc marți, Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaijan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda şi Islanda sunt primele zece ţări calificate pentru finală. Din păcate, piesa Cristinei Scarlat, reprezentanta Moldovei, nu a convins juriul pentru a merge mai departe.

EUROVISION 2014 – ROMÂNIA: A doua semifinală, România pe poziția 15.

Spectacolul, care include o apariție în premieră în istoria Eurovision — un show al Australiei, în pauza concursului — va fi prezentat de Nikolaj Koppel, Pilou Asbak și Lise Ronne.

În total, 15 cântece se vor întrece, și de data aceasta, pentru 10 locuri în concursul de sâmbătă. Țările care concurează în Semifinala a doua sunt, în ordinea intrării în competiție: 1. Malta: „Coming Home” de Firelight, 2. Israel: „Same Heart” de Mei Finegold, 3. Norvegia: „Silent Storm” de Carl Espen, 4. Georgia: „Three Minutes To Earth” de The Shin și Mariko, 5. Polonia: „My Słowianie — We Are Slavic” de Donatan și Cleo, 6. Austria: „Rise Like A Phoenix” de Conchita Wurst, 7. Lituania: „Attention” de Vilija Matačiunaite, 8. Finlanda: „Something Better” de Softengine, 9. Irlanda: „Heartbeat” de Can-Linn feat Kasey Smith, 10. Belarus: „Cheesecake” de Teo, 11. Macedonia: „To The Sky” de Tijana, 12. Elveția: „Hunter Of Stars” de Sebalter, 13. Grecia: „Rise Up” de Freaky Fortune feat Riskykidd, 14. Slovenia: „Round And Round” de Tinkara Kovač, 15. România: „Miracle” de Paula Seling și Ovi.

EUROVISION 2014 – ROMÂNIA: A doua semifinală, România pe poziția 15.

Notele juriilor din 18 țări au fost acordate miercuri seară, când a avut loc ultima repetiție dinaintea semifinalei. Joi, în ultimele 15 minute ale spectacolului ce va fi transmis live, este rândul publicului să își voteze favoriții. În evaluarea Eurovision, votul publicului și votul juriului de specialitate contează în egală măsură. Cei care doresc să se exprime în acest sens pot vota prin sms, telefon sau cu ajutorul aplicației speciale Eurovision. Votul nu poate fi acordat țării din care sună votantul.

Cookies