BAZAR

EUROVISION 2014: Conchita Wurst, transsexualul care a câştigat EUROVISION. Ce înseamnă numele său

EUROVISION 2014, Conchita Wurst: Conchita Wurst, pe numele adevărat Thomas „Tom” Neuwirth s-a născut în 1988, în Gmunden, Austria. Înainte de a se dedica muzicii, a fost decorator de vitrine. La vârsta de 14 ani, Tom s-a lansat în muzică, participând la emisiuni de profil, precum, „StarMania” şi „The Voice”. De asemenea, a făcut parte dintr-un grup de cântăreţi pentru o perioadă, însă fără a cunoaşte succesul. Aceasta a fost perioada în care Thomas Neuwirth a devenit Conchita Wurst, scrie Mediafax. Şi numele de scenă ales a şocat lumea. „Conchita” înseamnă „organ genital feminin”, iar „Wurst” – „carnat”, notează romaniatv.net. 

EUROVISION 2014, Conchita Wurst: „Eu nu vreau să fiu o femeie. Scopul meu este de a fi o regină, dar, acasă, eu sunt un băiat foarte leneş”, a declarat Conchita pentru Reuters.

FINALA EUROVISION 2014: Dan Negru o critică dur pe „femeia cu barbă”, Conchita Wurst

EUROVISION 2014, Conchita Wurst: După cum se evidenţiază într-un portret realizat de publicaţia Libération, Conchita Wurst a devenit un fenomen în Austria, după apariţia sa, în 2011, în emisiunea „Die Grosse Chance”. Modul în care a interpretat piesa „My Heart Will Go On”, de pe coloana sonoră a filmului „Titanic”, i-a adus celebritatea. Apoi, Conchita a participat la multe alte reality show-uri, inclusiv în Germania. De asemenea, a susţinut concerte şi a devenit un simbol al cauzei gay.

EUROVISION 2014, Conchita Wurst:  AUSTRIA, reprezentată de Conchita Wurst, un transsexual cu barbă care a interpretat melodia Rise like a Phoenix a câștigat EUROVISION 2014. Acesta are, în realitate, o cu totul altă înfăţişare decât cea afişată în FINALA EUROVISION 2014. VEZI AICI Cum arată în realitate femeia cu barbă, Conchita Wurst, care a câştigat EUROVISION 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button