ȘTIRI

EUROVISION 2014. Cine va reprezenta România la EUROVISION 2014

EUROVISION 2014. Piesa „Miracle”, interpretata de Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu (Ovi), a fost compusa de Ovidiu Cernauteanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg si Frida Amundsen.

Romania va intra in a doua semifinala a concursului EUROVISION 2014, care se va desfasura pe 8 mai, la Copenhaga, in Danemarca. Finala internationala a concursului EUROVISION 2014 va avea loc pe 10 mai.

EUROVISION 2014. Melodia „Miracle”, care va reprezenta Romania la Eurovision 2014, a fost aleasa in urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) si prin televoting (50%).

Juriul selectiei nationale a Eurovision a fost format din: Madalin Voicu (presedintele juriului), Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes si Bobby Stoica.

Madalin Voicu a anuntat pe scena de la Brasov direct melodia castigătoare a selectiei nationale, respectiv „Miracle”, interpretata de Paula Seling si Ovi.

EUROVISION 2014. In urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mirela Vaida Boureanu (12 puncte), Paula Seling si Ovi (10 puncte) si Anca Florescu (8 puncte).

Dupa anuntarea castigatorului selectiei nationale a Eurovision, Ovi a spus: „Va multumim din suflet. Suntem onorati. Ne-ati pus o povara mare pe umeri”.

EUROVISION 2014. La randul sau, Paula Seling a spus ca „se intampla miracole, momente ca acesta”. Ea a multumit celorlalti concurenti pentru show-ul pe care l-au facut si pentru fiecare clipa frumoasa pe care au oferit-o telespectatorilor. „Va promitem ca vom face tot ce putem ca sa va facem mandri ca ne-ati ales pe noi”, a mai spus Paula Seling.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button