ARHIVA B365

Europarlamentarul agramat Maria Grapini îl acuză pe secretarul Guvernului că „e beat la ora 8”

Europarlamentarul Maria Grapini nu are o opinie tocmai bună despre decizia premierului desemnat Dacian Cioloş de a-l numi pe Sorin Chelmu în funcţia de secretar general al Guvernului. Europarlamentarul susţine că l-a întâlnit beat la serviciu pe Chelmu. 

„Guvernul Ciolos are un Secretar general parfumat! Pana acum m-am abtinut sa scriu prea multe lucruri critice la adresa proaspatului premier, deoarece aveam un dram de incredere. Dupa nominalizarile initiale la Sanatate si Justitie, am crezut ca este un accident, desi, daca nu esti interesat ce au facut inainte cei pe care ii propui sa lucreze cu tine este un semn prost: ori nu te intereseaza ori nu te pricepi!

Azi am aflat ca domnul Ciolos a numit Secretar general al guvernului (rang de ministru) – un post extrem de important deoarece raspunde de toata organizarea sedintelor de guvern, sedintelor pregatitoare, de publicarea la timp si corect in Monitorul Oficial a tuturor documentelor aprobate de guvern – pe cetateanul turmentat Sorin Chelmu.

Acest individ a fost transferat la mine la minister ca secretar general al ministerului… de unde credeti? De la Ministerul Agriculturii (mostenit in guvernul Ponta de la ministrul Ciolos).

Acest individ la ora 8 era deja baut si ca sa nu miroasa se parfuma intens (cu parfum de proasta calitate) ,de trebuia sa deschid fereastra. Cand am vrut sa-l dau afara, mi-a spus sec si cu sughituri: ‘Pe mine nu ma da NIMENI afara!’. I-am facut referat, dar fiind inalt functionar public, referatul a fost analizat de agentia functionarilor publici fix pana am plecat eu din minister, timp in care stimabilul Chelmu s-a internat in spital datorita extrasistolelor!

Domnule Ciolos, va intreb public: care sunt motivele numirii acestui om-capusa? Pentru cititorii mesajului: este suficient sa cautati ce a scris presa de-a lungul timpului despre individ.Sunt multi oameni care pot sustine ce spun eu!

Doamne, ce ne-a adus Mos Nicolae! Sau poate avem sansa ca domnul Ciolos sa-l retraga pe cetateanul parfumat, de Mos Nicolae?”, a scris Mari Grapini, pe Facebook, conform realitatea.net. 

Grapini,renumită pentru greşelile gramaticale – diplomă de excelenţă pentru promovarea limbii române

Maria Grapini, care a devenit renumită pentru numeroasele greşeli gramaticale din mesajele postate pe contul său de Facebook, a primit o diplomă de excelenţă pentru promovarea limbii române.

Asociatia Culturala Constantin Brancusi din Timisoara i-a oferit europarlamentarului Maria Grapini o diploma de excelenta pentru eforturile neobosite de „promovarea limbii romane, a culturii si spiritualitatii nationale”.

„Azi am primit o diploma de la Asociatia Culturala Constantin Brancusi .Nu stiu daca merit cuvintele scrise pe diploma ,dar stiu ca sunt mandra ca am primit aceasta onoranta diploma si ca o pretuiesc.Va multumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asociatiei”, a scris Maria Grapini pe Facebook, postand si o fotografie cu diploma primita.

Grapini „atrage un semnal de alarmă” în PE: Condamnarea lui Voiculescu, atac la libertatea presei

Maria Grapini, greşeli (şi) de matematică: crede că de la 3,7% la 7,5% este o creştere de 50%

Maria Grapini este cunoscuta pentru numeroasele greseli gramaticale facute in mesajele postate pe Facebook, gafe ce au dus chiar pana la lansarea unuit site care permite utilizatorilor sa „grapinizeze” texte, scrie HotNews.ro.

Maria Grapini,după ce a fost criticată pentru greşelile gramaticale:Am fost olimpică la Limba Română

PERLELE politicienilor români: De la „inundaţii în chiloţi” până la „noi lucrăm cu vecii-vecilor”

Maria Grapini: „Un discurs al Papei de la Roma” m-a convins să rămân în politică atât cât voi trăi


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button