ARHIVA B365

EUROPARLAMENTARE 2014. Ponta a furat startul la EUROPARLAMENTARE 2014

EUROPARLAMENTARE 2014. Acest lucru se întâmplă în condițiile în care campania electorală pentru alegerile europarlamentare începe în 26 aprilie.

De la începutul acestei săptămâni, în mai multe cartiere din municipiul Ploieşti au fost amplasate panouri electorale de mari dimensiuni, cu mesaje prin care populaţia este îndemnată să voteze alianţa electorală PSD-UNPR-PC.

EUROPARLAMENTARE 2014. Astfel, pe cele mai circulate artere rutiere din oraş au fost montate panouri cu fotografia premierului Victor Ponta alături de sloganurile „Trimitem la Bruxelles oameni mândri că sunt români” şi „România puternică în Europa”, precum şi cu sigla alianţei electorale PSD-UNPR-PC cu îndemnul „votează”.

De asemenea, au fost amplasate panouri electorale cu sigla alianţei PSD-UNPR-PC pe fond alb, cu îndemnul „votează” şi cu sloganul „România puternică în Europa”.

EUROPARLAMENTARE 2014. Prezent miercuri la Ploieşti, unde a participat la o conferinţă de presă, europarlamentarul Cristian Preda, candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European din partea Partidului Mişcarea Populară, a acuzat faptul că în afara Ploieştiului şi PNŢCD a amplasat panouri publicitare. În acest context, Preda a solicitat amendarea formaţiunilor politice despre care a afirmat că „au furat startul”.

EUROPARLAMENTARE 2014. „Aştept să văd ce măsuri vor fi luate împotriva celor care au început campania mai devreme”, a afirmat Cristian Preda.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button