EUROPARLAMENTARE 2014: Mişcarea Populară a depus la BEC listele de candidaţi

de:
24 mart. 2014
0 Afișari
EUROPARLAMENTARE 2014: Mişcarea Populară a depus la BEC listele de candidaţi

EUROPARLAMENTARE 2014. Europarlamentarul Cristian Preda, care deschide lista PMP, a precizat că pe următoarele locuri se află omul de afaceri Woetsch Gunther, fosta preşedintă a Federaţiei de Tenis Ruxandra Dragomir, Alexandru Leşco, care a avut de suferit la Tiraspol fiind condamnat în lotul Ilaşcu.

Preda a precizat şi obiectivele pe care le vor avea candidaţii PMP în Parlamentul European, anume o economie europeană solidă cu oportunităţi de locuri de muncă pentru români, consolidarea relaţiilor cu SUA şi o atitudine fermă faţă de Rusia, precum şi susţinerea intrării României în zona euro cel mai devreme în 2017, într-un mod care să fie profitabil pentru cetăţenii români.

EUROPARLAMENTARE 2014. La sediul BEC au fost prezenţi preşedintele PMP Eugen Tomac şi deputatul Elena Udrea, aceasta arătând că au fost strânse 307.000 de semnături pentru depunerea listei pentru alegerile europarlamentare, adică „mai mult decât partidele cu 20 de ani de istorie”.

Elena Udrea a mai spus că PMP este „împotriva oricăror forme de nepotism”. Udrea a mai arătat că Elena Băsescu nu se găseşte pe aceste liste, deşi prezenţa ei putea fi oricând justificată prin ceea ce a făcut la PE. „Elena Băsescu nu candidează pe listele pe PMP, nu candidează deloc la PE, pentru că o candidatură independentă ar fi luat din procentele PMP, dar nu putem să nu ne uităm la celelalte partide să vedem că au listele înţesate cu neveste, iubite, prietene, membri de familie, este o adevărată încrengătură de interese de familie, de grup pe aceste liste, iar PMP prin lista pe care o propune face diferenţa în clasa politică”, a mai spus Elena Udrea.

EUROPARLAMENTARE 2014. După depunerea listelor, conducerea PMP şi candidaţii pentru europarlamentare au făcut fotografii în faţa sediului BEC, după care au spus că pleacă la o terasă din centrul vechi al Capitalei.

Sursa: realitatea.net

Cookies