ȘTIRI

Ilie Năstase, anunţat oficial drept candidat la alegerile parlamentare parţiale

Biroul Executiv al PC a validat, la şedinţa de miercuri, propunerea ca Ilie Năstase să candideze pentru Senat, informează Mediafax.ro.

De asemenea, conducerea PC a validat candidatura lui Laurenţiu Mihai, membu al formaţiunii conservatoare, pentru un alt loc de senator într-un colegiu din Sectorul 4, eliberat prin demisia lui Victor Ciorbea din Senat.

Cei doi candidaţi au fost prezentaţi, în conferinţa de presă care a urmat şedinţei Biroul Executiv, de către preşedintele PC Daniel Constantin şi primarul Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone.

În intervenţia sa, Ilie Năstase a menţionat că vrea să se implice pentru a ajuta sportul românesc şi a menţionat nevoia de a se adopta o lege a sponsorizării în acest domeniu.

Fostul tenismen a precizat că a devenit membru al PC şi că este în acest partid deoarece este primul care s-a gândit la el.

„De 35 de minute sunt membru PC. Am avut propuneri şi din altă parte, dar am căzut la mijloc, pentru că nu se ştia cine e preşedintele acelui partid şi atunci am renunţat foarte repede şi am venit spre PC”, a afirmat Năstase.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button