ȘTIRI

EUROPARLAMENTARE 2014. Forta Civică a depus la BEC listele pentru europarlamentare

EUROPARLAMENTARE 2014. Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca media de varsta a candidatilor propusi de FC pentru europarlamentare este de 41 de ani, o treime dintre acestia fiind femei. Ungureanu a mai spus ca la BEC au fost depuse si cele 217.000 de semnaturi care sustin aceste candidaturi.

El a aratat ca pe locul doi al listei se afla Diana Pavelescu, secretar general al Asociatiei Degustatorilor Profesionisti si presedinte al Organizatiei FC Sibiu, iar pe locul trei Mihaela Nicolau, profesor in Galati, sustinatoarea unui doctorat in Italia, specialista in management si economie. Potrivit lui Mihai Razvan Ungureanu, locurile patru si cinci de pe lista sunt ocupate Adriana Radu, profesor la Iasi si Vlad Alexandescu, profesor universitar la Universitatea din Bucuresti, laureat al Academiei Franceze.

EUROPARLAMENTARE 2014. Intrebat ce scor electoral spera sa obtina FC la europarlamentare, Mihai Razvan Ungureanu a raspuns: „Cinci procente e prea putin”. El a aratat ca, dupa alegerile din 25 mai, FC va continua pregatirea pentru campania de la prezidentiale, „care este incercarea finala a acestui an si probabil cea mai importanta inclestare electorala din 2012 incoace”.

Sursa: Mediafax


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button